Proje

  1. Fermente Beyaz Lahana Atıklarından Mikrodalga ve Ultrasonikasyon Yöntemleri ile Pektin Elde Edilmesi,Ulusal, (15.08.2023 - 15.11.2024),59920 ₺
  2. Beslenme ve Diyetetik Bölümü/Beslenme İlkeleri ve Antropometri Laboratuvarlarına Ait Alt Yapı Geliştirme Projesi,Ulusal, (07.12.2018 - 16.03.2020),
  3. Pektin ve Ksantan Gamın Bağırsak Bakterileri Tarafından Yıkımı,Ulusal, (14.06.2019 - 30.03.2021),8000,00 ₺
  4. Beslenme ve Diyetetik Bölümü/Beslenme İlkeleri ve Antropometri Laboratuvarlarına Ait Alt Yapı Geliştirme Projesi,Ulusal, (07.12.2018 - 16.03.2020),
  5. Alternan ve Bazı Polisakkaritlerin Marmelat Yapımında Kullanılmasının, Aroma ve Lezzet Bileşenleri Salınımına Etkisinin Belirlenmesi,Ulusal, (21.12.2017 - 20.02.2019),
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk