Fermente Beyaz Lahana Atıklarından Mikrodalga ve Ultrasonikasyon Yöntemleri ile Pektin Elde Edilmesi,Ulusal, (15.08.2023 - 15.11.2024),59920 ₺
Beslenme ve Diyetetik Bölümü/Beslenme İlkeleri ve Antropometri Laboratuvarlarına Ait Alt Yapı Geliştirme Projesi,Ulusal, (07.12.2018 - 16.03.2020),
Pektin ve Ksantan Gamın Bağırsak Bakterileri Tarafından Yıkımı,Ulusal, (14.06.2019 - 30.03.2021),8000,00 ₺
Beslenme ve Diyetetik Bölümü/Beslenme İlkeleri ve Antropometri Laboratuvarlarına Ait Alt Yapı Geliştirme Projesi,Ulusal, (07.12.2018 - 16.03.2020),
Alternan ve Bazı Polisakkaritlerin Marmelat Yapımında Kullanılmasının, Aroma ve Lezzet Bileşenleri Salınımına Etkisinin Belirlenmesi,Ulusal, (21.12.2017 - 20.02.2019),