Mobile Logo Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Springer Nature Dergileri Ücretsiz Açık Erişim Makale Yayınlama Anlaşması Eğitimi (30 Nisan 2024 Salı Saat 11.00)
Springer Nature dergilerinde açık erişim (ücretsiz) yayın yapma anlaşmasının tanıtılacağı ve ücretsiz olacak bu webinarda;

yazar & makale tanımlama, yazarların başvuru sürecinden onay sürecine kadar takip etmesi gereken adımlar da dahil olmak üzere aşağıda sıralanmış belirli başlıklara değinilecektir.

Buna ek olarak; yazarların makalelerini yazma süreçlerine yardımcı olmak adına iyi bir makalenin nasıl yazılacağına ilişkin ipuçları ve püf noktaları da bu özel oturuma dahil edilecektir.

İçerik;

Açık Erişim (AE) anlaşmasına genel bakış
Seçim kriterleri ve anlaşmaya dahil olan yayın türleri
Başarılı bir makale yazmaya ilişkin ipuçları püf noktaları
Makalenizi açık erişimli yayınlamak için fon başvurusunda bulunma
Webinar Dili: Oturum ağırlıklı olarak Türkçe olacak ancak sadece birkaç bölüm İngilizce olarak ele alınacaktır.

Kimler katılmalı;

Araştırmacılar
Yüksek Lisans / Doktora Öğrencileri
Fakülte Üyeleri
Akademik yayımlama ile ilgili herkes
Zoom platformu üzerinde yapılması planlanan web seminerine (ücretsiz) katılmak için aşağıdaki bağlantıdan kayıt olunması gerekmektedir.

Kayıt olduğunuzda web seminerini takviminize ekleyebileceğiniz bir onay e-postası alacaksınız.

Tarih: 30 Nisan 2024 Salı
Saat: 11.00 - 12. 00
Kayıt linki: https://us06web.zoom.us/webinar/register/1517134252674/WN_oNT7gudRQRqeElU0kP2_NA