Kitap

  1. Bölüm Adı:Microwave Processing of Foods: Challenges, Advances and Prospects,Kutlu Kantar Naciye,Pandiselvam Ravi,Yayın Yeri:SpringerLink,Editör:Erdoğdu Ferruh, Singh Anubhav Pratap, Wang Shaojin, Ramaswamy Hosahalli S.,Basım Sayısı:1,Sayfa Sayısı:741,ISBN:978-3-031-51615-3,Bölüm Sayfaları:363 - 374
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk