Proje

  1. Elektrospinning Yöntemi ile Susam Küspesi Proteinleri İçeren Nanolif Üretimi ve Tahinde Yağ Ayrışması ve Reolojik Özellikler Üzerine Etkisi,Ulusal, (01.09.2020 - 31.08.2022),23290,9 ₺
  2. Soya Proteini İzolatının Fonksiyonel Özellikleri Üzerine Glikasyonun Etkisi ve Yapay Sinir Ağları ile Modellenmesi,Ulusal, (10.06.2022 - 09.03.2023),23737,94 ₺
  3. Kenevir Tohumlarından Protein İzolatı Üretimi, Glikasyon ile Modifikasyonu ve Yanıt Yüzey Metodu (Rsm) Kullanılarak Optimizasyonu, (Tübitak 1002-A),Ulusal, (15.09.2022 - 26.01.2024),59900 ₺
  4. Kireç Esaslı Enjeksiyon Malzemesi ve Harç İçin Atık Kandan Kimyasal Katkı Üretimi (Tübitak 1001),Ulusal, (01.03.2022 - Devam Ediliyor),522250 ₺
  5. Farklı Arı Ürünlerinin Elementel Kompozisyonları,Ulusal, (07.12.2018 - 17.06.2019),
  6. Bayburt Balının Kalitesinin Tespitine Yönelik Bir Ön Çalışma,Ulusal, (15.06.2017 - 29.12.2017),
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk