Ders

Yüksek Lisans

  1. İklim Değişikliği ve Gıda, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3

Önlisans

  1. Genel Kimya Iı, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  2. Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:2
  3. Meyve ve Sebze Teknolojisi Iı, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  4. Gıda Katkı Maddeleri, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:2
  5. Genel Kimya-I, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  6. Beslenme ve Diyetetik, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:2
  7. Meyve ve Sebze Teknolojisi-I, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  8. Gıda Kimyası, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:2
  9. Bilimsel Proje Hazırlama Teknikleri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  10. Meyve ve Sebze Teknolojisi-Iı, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  11. Genel Kimya-Iı, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  12. Gıda Katkı Maddeleri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  13. Beslenme ve Diyetetik, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  14. Meyve ve Sebze Teknolojisi-I, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  15. Genel Kimya-I, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  16. Gıda Kimyası, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  17. Bitkisel Yağ Teknolojisi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  18. Gıda Katkı Maddeleri, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  19. Et ve Ürünleri Teknolojisi-Iı, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  20. Meyve ve Sebze Teknolojisi-Iı, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  21. Gıda Biyoteknolojisi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  22. Meyve ve Sebze Teknolojisi-I, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  23. Et ve Ürünleri Teknolojisi-I, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  24. Gıda Kimyası, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  25. Genel Kimya-I, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  26. Bitkisel Yağ Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  27. Meyve ve Sebze Teknolojisi-Iı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  28. Gıda Katkı Maddeleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  29. Genel Kimya Iı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  30. Meyve ve Sebze Teknolojisi-I, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  31. Hijyen ve Sanitasyon, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  32. Gıda Biyoteknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  33. Meslek Etiği, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  34. Gıda Kimyası, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  35. Meslek Etiği, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  36. Gıda Katkı Maddeleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  37. Meyve ve Sebze Teknolosisi-I, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  38. Et ve Ürünleri Teknolojisi-I, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  39. Gıda Kimyası, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  40. Meyve ve Sebze Teknolojisi-Iı, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  41. Meyve ve Sebze Teknolosisi-I, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  42. Süt Teknolojisi-Iı, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  43. Et ve Ürünleri Teknolojisi-Iı, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  44. Gıda Sanayi Makineleri, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  45. Gıda Sanayi Makineleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  46. Gıda Kimyası, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  47. Et ve Ürünleri Teknolojisi-Iı, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  48. Et ve Ürünleri Teknolojisi-I, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  49. Süt Teknolojisi-I, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  50. Gıda Kimyası, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  51. Et ve Ürünleri Teknolojisi-I, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  52. Et ve Ürünleri Teknolojisi-Iı, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  53. Süt Teknolojisi-I, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  54. Gıda Kimyası, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  55. Et ve Ürünleri Teknolojisi-I, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  56. Gıda Sanayi Makineleri, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk