Makale

  1. Ünlü Hami, Kıvanç Miraç İlyas, Apak Ömer Ceyhun,"Yiyecek İçecek İşletmelerinde Müşterilerin Temizlik Algısı: Bayburt İli Örneği",Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi,vol.5,no:3,pp:402 - 417, 2022
  2. Kıvanç Miraç İlyas, Selçuk Gökalp Nuri,"Local Food and Bayburt Cuisine as a Destination Attraction Element",Journal of Humanities and Tourism Research,vol.12,no:3,pp:541 - 559, 2022
  3. Apak Ömer Ceyhun, Ünlü Hami, Kıvanç Miraç İlyas,"Unutulmaya Yüz Tutmuş Yöresel Yiyeceklerin Gün Yüzüne Çıkarılması: Bayburt İli Ev Kadınları Üzerine Bir Araştırma (Find Out of Local Foods That Fail to Be Forgotten: a Research on House Women in Bayburt Province)",Journal of Tourism and Gastronomy Studies,vol.10,no:1,pp:267 - 283, 2022
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk