Ders

Önlisans

  1. Türk Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  2. Yiyecek İçecek Servisi 2, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:4
  3. Pişirme Yöntemleri 2, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  4. Hizmet Pazarlaması, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  5. Ulaştırma Mevzuatı, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  6. Yiyecek İçecek Servisi 1, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:8
  7. Pişirme Yöntemleri 1, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:6
  8. Pişirme Yöntemleri 2, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  9. Türk Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  10. Yiyecek İçecek Servisi 2, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:4
  11. Yiyecek İçecek Servisi 1, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:8
  12. Ulaştırma Mevzuatı, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  13. Pişirme Yöntemleri 1, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:6
  14. Türk Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  15. Yiyecek İçecek Servisi 2, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:4
  16. Pişirme Yöntemleri 2, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:6
  17. Ulaştırma Mevzuatı, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  18. Yiyecek İçecek Servisi 1, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:4
  19. Pişirme Yöntemleri 1, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:6
  20. Yemek Tarifleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  21. İletişim, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  22. Genel İşletme, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  23. Türk Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  24. Yiyecek İçecek Servisi 2, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:4
  25. Pişirme Yöntemleri 2, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  26. Ulaştırma Mevzuatı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  27. Gastronomi Turizmi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  28. Yiyecek İçecek Servisi 1, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:4
  29. Pişirme Yöntemleri 1, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  30. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  31. Pişirme Yöntemleri 2, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  32. Genel İşletme, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  33. İletişim, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  34. Restoran İşletmeciliği, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  35. Pazarlama İlkeleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  36. Ulaştırma Mevzuatı, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  37. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  38. Pişirme Yöntemleri 1, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  39. Catering, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  40. Destinasyon Yönetimi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  41. Turizmde Güncel Sorunlar, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  42. Girişimcilik, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  43. Ziyafet Servisi Yönetimi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  44. Ulaştırma Mevzuatı 2, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  45. İletişim, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  46. Yiyecek İçecek Servisi 2, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  47. Kat Hizmetleri Yönetimi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:4
  48. Kat Hizmetleri, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  49. Turizm Coğrafyası 2, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  50. Ulaştırma Mevzuatı 1, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  51. Kat Hizmetlerinde Temizlik İşlemleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  52. Turizm Coğrafyası 1, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  53. Reaksiyon ve Animasyon Yönetimi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  54. Yiyecek İçecek Servisi 2, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  55. Kongre Fuar Organizasyonu, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  56. Dekorasyon Hizmetleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  57. Ulaştırma Mevzuatı 2, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  58. İş Sağlığı ve İş Güvenliği, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  59. Yiyecek İçecek Servisi 1, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  60. Turizm Mevzuatı, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  61. Kat Hizmetleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  62. Kat Hizmetleri Yönetimi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  63. Menü Planlama, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  64. Ulaştırma Mevzuatı 1, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  65. Hizmet Pazarlaması, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  66. Reaksiyon ve Animasyon Yönetimi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  67. Yiyecek İçecek Servisi 2, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  68. Kongre Fuar Organizasyonu, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  69. Dekorasyon Hizmetleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  70. Önbüroda Raporlama, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  71. Otelcilikte Otomasyon Sistemleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  72. Kat Hizmetleri Yönetimi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  73. Yiyecek İçecek Servisi İşlemleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  74. Seyahat İşletmeciliği, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  75. Önbüro İşlemleri 2, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  76. Otel İşletmeciliği, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  77. İletişim, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  78. İş Sağlığı ve İş Güvenliği, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  79. Genel Alan Kontrolü, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  80. Yiyecek İçecek Servisi 1, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  81. Turizm Mevzuatı, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  82. Turizm Pazarlaması, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  83. Turizm Operasyon ve Seyehat Acenteliği, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  84. Kat Hizmetleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  85. Ön Büro Hizmetleri 1, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  86. Menü Planlama, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  87. Turizm Ekonomisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  88. Genel Turizm, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  89. Kat Hizmetleri Yönetimi, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  90. Ön Büro İşlemleri 2, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  91. Yiyecek İçecek Servis İşlemleri, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  92. Seyehat İşletmeciliği, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  93. Otel İşletmeciliği, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  94. Ön Büro Hizmetleri 1, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  95. Turizm Ekonomisi, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  96. Menü Planlama, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  97. Genel Turizm, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk