Nazikgül Mehmet,Ödemiş Murat,"What Does Ottoman Palace Cuisine Mean in Terms of the Development of Gastronomy Tourism in Türkiye? Delving İnto the Turkish Chefs’ Perspectives",Journal of Tourismology,vol.10,no:2,pp:158 - 172, 2024
Ünlü Hami,Kıvanç Miraç İlyas,Nazikgül Mehmet,Apak Ömer Ceyhun,"Kamu Misafirhanelerinde Konaklayan Müşterilerin Hizmet Kalitesi Algısının ve Tercih Etme Nedenlerinin Tekrar Ziyaret Etme Niyetine Etkisi",Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi,vol.21,no:3,pp:630 - 648, 2024
Apak Ömer Ceyhun,Nazikgül Mehmet,"Michelin Rehberinde Yer Alan Restoran Menülerinin Türk Mutfağı Kapsamında İncelenmesi",GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences, 2024
Nazikgül Mehmet,Ödemiş Murat,"Coğrafi İşaretli Ürünlerin Gastronomi Turizmi Açısından İncelenmesi: Bayburt Örneği",Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi,vol.7,no:1,pp:151 - 177, 2024