Önlisans
-
Yemek Süsleme Teknikleri, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
-
Soğuk Mutfak, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
-
Osmanlı Saray Mutfağı, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
-
Pasta Tatlı Yapım Teknikleri (B), 2023-2024, Türkçe, Ders saati:4
-
Pasta Tatlı Yapım Teknikleri (A), 2023-2024, Türkçe, Ders saati:4
-
Aromatik Otlar Baharatlar ve Karışımları, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
-
Menü Planlama, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:4
-
Aromatik Otlar Baharatlar ve Karışımlar, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
-
Pasta Tatlı Üretim Teknikleri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:4
-
Menü Planlama, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
-
Yemek Tarifleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Soğuk Mutfak, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
Bağlantı Vurgula
Büyük MEtin