Ders

Önlisans

  1. Yemek Süsleme Teknikleri, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  2. Soğuk Mutfak, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  3. Osmanlı Saray Mutfağı, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  4. Pasta Tatlı Yapım Teknikleri (B), 2023-2024, Türkçe, Ders saati:4
  5. Pasta Tatlı Yapım Teknikleri (A), 2023-2024, Türkçe, Ders saati:4
  6. Aromatik Otlar Baharatlar ve Karışımları, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  7. Menü Planlama, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:4
  8. Aromatik Otlar Baharatlar ve Karışımlar, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  9. Pasta Tatlı Üretim Teknikleri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:4
  10. Menü Planlama, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  11. Yemek Tarifleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  12. Soğuk Mutfak, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk