Mobile Logo Uygulamalı Bilimler Fakültesi

Uygulamalı Bilimler Fakültesi

Kalite Birliği Başkan Vekili Sayın Mustafa KARAMAN ile "Milli Ses Ver" Webinarı Gerçekleştirildi

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü Webinar etkinliklerinin ilki Kalite Birliği Başkan Vekili Sayın Mustafa KARAMAN ile "Milli Ses Ver" adı altında 27 Mayıs Perşembe günü saat 21:00’da gerçekleştirilmiştir. Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinan KUL’un yöneticiliğinde gerçekleşen ve yaklaşık 90 dakika süren oturuma Dekanımız Prof. Dr. Vecihi AKSAKAL’ın yanı sıra, fakültemizdeki öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz de katılmış, etkinlik katılımcıların soru ve görüşlerini belirtmesiyle etkin ve verimli bir şekilde geçmiştir.

Fakültemiz Webinar etkinlikleri Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Webinarları ile devam edecektir. Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Webinarları; 6.'sı Kanada'da Sosyal Medya Uzmanı olarak danışmanlık hizmeti veren Online Social Bee Kurucusu Sayın Zehra ÇANKAYA ile  Küçük İşletmeler İçin Sosyal Medya Neden Önemli?” başlığı altında 28 Mayıs Saat 11:00'da, 7.'si Cardiff Metropolitan Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Dr. Meryem AKIN ile “Kariyer Sohbetleri” başlığı altında 4 Haziran Saat 13:00’da; 8.'si ise; 5 Haziran Saat 18.00’da İnsan Kaynakları Profesyoneli Sayın Meltem KARAGÖZ AKHİSAR ile “İş Hayatında Doğru İletişim ve Gelişim Zihniyeti” konu başlığı altında gerçekleştirilecektir.

ddddddddd

sdafsdf