Proje

  1. Özgün Glukansükrazlar ile Üretilecek Farklı Yapıdaki Mikrobiyal Glukanların Prebiyotik ve Antimikrobiyal Etkili Olmak Üzere Fonksiyonel Biyobozunur ve Yenilebilir Ambalaj Materyallerinin Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması,Ulusal, (28.03.2024 - Devam Ediliyor),1107588 ₺
  2. Özgün Ekzopolisakkarit Eps Üreticisi Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu Üretecekleri Epsnin Karakterizasyonu ve Potansiyel Sağlık Uygulamaları İçi Teknofonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi,Ulusal, (13.04.2023 - 23.05.2024),
  3. Arı Poleninin Dogal Fermantasyonu Ile Inovatif Arı Ekmegi (Perga) Üretimi,Ulusal, (01.08.2021 - 31.07.2022),
  4. Nadir Bir Ekzopolisakkarit Olarak Alternanın Fonksiyonel Etkilerinin Belirlenmesi, Alternan Üretiminden Sorumlu Alternansükraz Enziminin Ekspresyonu ve Aktivitesinin Tespiti,Ulusal, (01.04.2017 - 01.04.2019),225370 ₺
  5. Glukansükraz, Glukanotransferaz ve Dallandırıcı Sükrazın Kombine Kullanımı ile Melas ve Maltoligosakkaritlerin Dallı Dekstran ve Dallı İzomaltoligosakkaritlere Biyoteknolojik Dönüşümü, Özgün Dallı Formların Fonksiyonel Etkileri ve Model Gıda Uygulamaları,Ulusal, (15.10.2022 - Devam Ediliyor),
  6. Harnessing Glucansucrase Based Glucooligosaccharides to İmprove Gut Health and Model Food Application,Ulusal, (28.07.2022 - 04.07.2024),574048,57 ₺
  7. Özel Tıbbi Amaçlı Probiyotik Beslenme Ürünlerinde Kullanım Potansiyeli Bulunan Yeni Nesil Probiyotik Adayı Akkermansia Muciniphila’nın İzolasyonu ve Probiyotik Niteliklerinin Belirlenmesi,Ulusal, (24.06.2022 - 04.12.2023),100000 ₺
  8. Geleneksel Olarak Üretilen Meyve ve Sebze Turşularından İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Teknofonksiyonel Niteliklerinin Tespiti,Ulusal, (03.11.2021 - 02.11.2022),29919,72 ₺
  9. Glukansükraz Temelli Özgün Polioligosakkaritlerin Üretimi Karakterizasyonu ve Prebiyotik Rollerinin Değerlendirilmesi,Ulusal, (24.03.2021 - 28.04.2022),39952,79 ₺
  10. Glukansükraz E81 Temelli Enzim Mühendisligi Ile Özgün Poli/Oligosakkaritlerin Üretilmesi ve Fonksiyonel Etkilerinin Belirlenmesi,Ulusal, (01.06.2021 - 01.06.2024),404500 ₺
  11. Ekmek Üretiminde Katkı Maddesi Olarak Kullanılmak Üzere Tip 3 Ekşi Hamur Tozu Üretimi,Ulusal, (01.02.2018 - 31.01.2019),149442,00 ₺
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk