Makale

  1. Şengül Mustafa, Akgül Halil İbrahim, Ürkek Bayram,"The Aroma Profile of Butters Produced Using Different Starter Cultures",Mljekarstvo,Q3,vol.64,no:2, 2024
  2. Şengül Mustafa, Akgül Halil İbrahim, Dertli Enes, Çakır Özlem,"Partial Characterization and Antioxidant Activity of Exopolysaccharides Produced by Lactic Acid Bacteria İsolated From “çökelek” a Traditional Cheese in Türkiye",ATA FOOD JOURNAL,vol.1,no:2,pp:1 - 8, 2022
  3. Şengül Mustafa, Ürkek Bayram, Gürbüz Kaçan Zeynep, Erkaya Kotan Tuba, Akgül Halil İbrahim,"Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Pilot Süt Fabrikasına Gelen Çiğ Sütlerin Kalitesinin Belirlenmesi",Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi,vol.52,no:1,pp:90 - 97, 2021
  4. Akgül Halil İbrahim,Şengül Mustafa,Ürkek Bayram,Erkaya Kotan Tuba,"Determination of Physicochemical and Microbiological Properties and Fatty Acid Composition of Butter Produced in Trabzon, Turkey",ACTA SCIENTIARUM-TECHNOLOGY,vol.43,no:1,pp:48905 - , 2021
  5. Akgül Halil İbrahim,Şengül Mustafa,Ürkek Bayram,Erkaya Tuba,Gürbüz Zeynep,"Some Physicochemical and Microbiological Properties of Butter Produced in Erzurum",Journal of Food Safety and Food Quality-Archiv fur Lebensmittelhygiene,vol.71,no:1,pp:21 - 26, 2020
  6. Ürkek Bayram,Şengül Mustafa,Akgül Halil İbrahim,Erkaya Tuba,"Antioxidant Activity, Physiochemical and Sensory Characteristics of Ice Cream Incorporated with Sloe Berry (Prunus Spinosa L.)",International Journal of Food Engineering,vol.15, 2019
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk