Fakültemizden İftar Programı “Bayburt’ta Ramazan”

Fakültemiz tarafından 2023 yılı Ramazan ayı münasebetiyle “Bayburt’ta Ramazan” adlı program gerçekleşti. Fakültemiz stüdyolarında hazırlanıp, youtube kanalımızdan ve ÜNİ-FM' den eş zamanlı olarak canlı yayınlanarak Ramazan ayı boyunca izleyicilere ve dinleyicilere ulaştı.

Yapımcılığını Doç. Dr. Ahmet ÖZKAN’nın yaptığı programın yönetmenliğini Ahmet DEMİRCİ, moderatörlüklerini ise Doç. Dr. Ahmet ÖZKAN, Dr. Öğr. Üyesi Hamdi TÜRKOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe AKTAŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Ömür ERBAY üstlendiler. Proje sorumlu Dekanımız Prof. Dr. Tevhit AYENGİN "İlk defa gerçekleşen bu tarz program sayesinde fakültemizin bu alanda büyük tercübeler yaşadığını, programın verimli ve başarılı geçtiğini" ifade etti. Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür eden Prof. Dr. Tevhit AYENGİN, gelecek yıl daha güzel programlarda buluşmayı arzu ettiklerini söyledi.