Proje

  1. Beslenme Üzerine Egitim Alan Ögrenciler ve Beslenme Üzerine Egitim Almayan Ögrenciler Arasındaki Besin Seçim Farkını Gözlemek,Ulusal, (16.05.2022 - 19.09.2022),500 ₺
  2. Geleneksel Türk Tatlılarının Bitkisel Kaynaklı Sütler Kullanılarak Elde Edilmesi: Duyusal Analizinin Yapılması,Ulusal, (16.05.2022 - 16.09.2022),3500 ₺
  3. Okzadiazol Türevlerinin Alfa-Glukosidaz ve Beta-Glukoronidaz Inhibisyon Potansiyelinin Belirlenmesi,Ulusal, (13.07.2020 - 26.01.2022),16441,00 ₺
  4. Farklı Kaynaklardan Elde Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Ağır Metalleri Tutma Kabiliyetlerinin İncelenmesi,Ulusal, (22.05.2018 - 22.05.2019),
  5. Ekşi Hamurdan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Teknolojik Yönleri Açısından Antibakteriyel, Antifungal, Amilolitik, Fitaz ve Fosfataz Aktivitelerinin Belirlenmesi,Ulusal, (24.11.2017 - 26.12.2018),7500 ₺
  6. Yanıt Yüzey Optimizasyon Yöntemi Kullanılarak Prokiral Ketonların Lactobacillus Senmaizuke Biyokatalizörü ile Asimetrik İndirgenmesi,Ulusal, (21.12.2017 - 21.12.2018),
  7. Ekşi Hamurun Fonksiyonel Karakteristikleri Üzerine Ekzopolisakkarit (Eps) Üretiminin Rolü,Ulusal, (01.07.2016 - 01.05.2017),11000 ₺
  8. Farklı Lab Türleri ile Asetofenon Türevlerinin Asimetrik İndirgenmesi,Ulusal, (07.12.2016 - 07.06.2017),7500 ₺
  9. Boza Kaynaklı Lab Türlerin Ekzopolisakkarit Üretimlerinin C Kaynaklarına Bağlı Olarak Değişimi,Ulusal, (21.04.2015 - 21.10.2015),
  10. Optikçe Saf Trisiklik Amino Alkoller ve Aminlerin Sentezi ve Biyolojik Aktivitelerinin İncelenmesi,Ulusal, (25.02.2015 - 29.06.2016),
  11. Parasiklofan Temelli Kiral Dikarboksilik Asit ve Dipiridil Türevlerinin Sentezi,Ulusal, (31.12.2012 - 01.01.2015),
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk