Beslenme Üzerine Egitim Alan Ögrenciler ve Beslenme Üzerine Egitim Almayan Ögrenciler Arasındaki Besin Seçim Farkını Gözlemek,Ulusal, (16.05.2022 - 19.09.2022),500 ₺
Geleneksel Türk Tatlılarının Bitkisel Kaynaklı Sütler Kullanılarak Elde Edilmesi: Duyusal Analizinin Yapılması,Ulusal, (16.05.2022 - 16.09.2022),3500 ₺
Farklı Kaynaklardan Elde Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Ağır Metalleri Tutma Kabiliyetlerinin İncelenmesi,Ulusal, (22.05.2018 - 22.05.2019),
Ekşi Hamurdan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Teknolojik Yönleri Açısından Antibakteriyel, Antifungal, Amilolitik, Fitaz ve Fosfataz Aktivitelerinin Belirlenmesi,Ulusal, (24.11.2017 - 26.12.2018),7500 ₺
Yanıt Yüzey Optimizasyon Yöntemi Kullanılarak Prokiral Ketonların Lactobacillus Senmaizuke Biyokatalizörü ile Asimetrik İndirgenmesi,Ulusal, (21.12.2017 - 21.12.2018),