Dünya Sivil Havacılık Günü Semineri - Yer Hizmetlerindeki İşlemler

Demirözü Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü tarafından 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü kapsamında Yer Hizmetlerindeki İşlemler başlıklı seminer düzenlenmiştir. Seminerde Erzincan Çelebi Yer Hizmetleri İstasyon Müdürü Cevdet AYDIN ve Vardiya Sorumlusu Serhat DEMİR konuşmacı olarak katılmışlardır. Serhat DEMİR sivil havacılıkta gerçekleşen yer hizmetleri prosedürleri ve uygulamaları hakkında bilgi verirken, İstasyon Müdürü Cevdet AYDIN ise sivil havacılık alanında çalışanların personelin sahip olması gereken sertifikalar ve kariyer gelişim süreçleri hakkında açıklamalarda bulunmuştur. Demirözü Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirilen seminere Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Yaşar ERDOĞAN, Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuğba YILDIZ, öğretim elemanları ve öğrenciler katılmışlardır. Seminer öğrencilerin sorularının yanıtlanması ile sona ermiştir.