Mobile Logo Uygulamalı Bilimler Fakültesi

Uygulamalı Bilimler Fakültesi

Dr. Öğr. Üyesi Sibel IŞIK MERCAN ile “Öğrenci Koçluğu Ekseninden Yaşam Becerileri Üzerine Bir Bakış” Webinarımız Gerçekleştirilmiştir

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Webinar etkinliklerinin 5. konuğu Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Sibel IŞIK MERCAN olmuştur. 23 Mayıs 2021 Saat: 16.00’da gerçekleştirilen ve oturum yöneticiliğini Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yusuf ESMER hocamızın yaptığı etkinlikte, Dr. IŞIK MERCAN Öğrenci Koçluğu Ekseninden Yaşam Becerileri Üzerine Bir Bakış” adı altında öğrencilere bilgi ve deneyimlerini aktarmıştır. Dekanımız Prof. Dr. Vecihi AKSAKAL’ın da katıldığı etkinlikte öğrencilerimiz pek çok kez söz alarak oturumun interaktif bir biçimde geçmesini sağlamışlardır.

Bölüm; 6. Webinarını Kanada'da sosyal medya danışmanlığı yapan     Online Social Bee Kurucusu Sayın Zehra ÇANKAYA ile 27 Mayıs Günü, Saat 11.00'da gerçekleştirecekrtir.

Dr. IŞIK MERCAN 3