Makale

  1. Bazu Çırpıcı Burcu, Çetin Bülent,"Investigation of Microbiological Quality of Commercial Kefirs Consumed in Erzurum Market",Food Science and Engineering Research,vol.2, 2023
  2. Çetin Bülent, Bazu Çırpıcı Burcu,"Mayalarda Safra Tuzu Toleransının Belirlenmesinde Farklı Sıcaklık ve Besiyeri Kullanımının Etkisi",Gıda,vol.48, 2023
  3. Bazu Çırpıcı Burcu, Çetin Bülent,"Determining the Safety of Kefir Grains for Public Health",Food Bioscience,Q1,vol.53, 2023
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk