Lisansüstü Tez Danış.

  1. Gülay AKSOY ÜÇÜNCÜ, "Bayburt İli Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Lavanta (Lavandula Angustifolia L.) Bitkisine Farklı Dozlarda Uygulanan Mikrobiyal Gübrenin Verim ve Verim Unsurları ile Kalite Özelliklerine Etkisi", Bayburt Üniversitesi, 2024, Tamamlandı
  2. Ali ŞAHİN, "Farklı Ceviz (Junglans Regia) Çeşitlerinin Yeşil ve Sert Kabuklarının Toplam Fenolik Madde İçeriği, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitelerinin Belirlenmesi.", Bayburt Üniversitesi, 2023, Devam Ediyor
  3. Bayram YURTVERMEZ, "Bayburt Florasında Doğal Olarak Yetişen Adaçayı (Salvia Spp.) Türlerinin Moleküler Genetik Karakterizasyonu, Biyoaktif Bileşenleri ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi", Bayburt Üniversitesi, 2023, Devam Ediyor
  4. Mikail ALTUNCU, "Farklı Dozlardaki Organik Sıvı Vermikompost Uygulamalarının Bayburt İli Ekolojik Koşullarda Yetiştirilen Tarhun (Artemisia Spp.) Türlerinin Verim ve Verim Unsurlarına Etkisinin Belirlenmesi", Bayburt Üniversitesi, 2023, Tamamlandı
  5. Nilay Özlem SAĞLAM, "Farklı Ekolojik Koşullarda Yetiştirilen Lavandin (Lavandula X İntermedia Emeric Ex Loisel.) Bitkisinin Antioksidan Aktivitesi ve Uçucu Yağ Bileşenlerinin Belirlenmesi", Bayburt Üniversitesi, 2022, Tamamlandı
  6. Özlem GÖKTAŞ, "Bayburt İli Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Tarhun (Artemisia Dracunculus L.) Genotiplerinin Verim ve Verim Unsurları ile Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi", Bayburt Üniversitesi, 2021, Tamamlandı
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk