Gülay AKSOY ÜÇÜNCÜ, "Bayburt İli Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Lavanta (Lavandula Angustifolia L.) Bitkisine Farklı Dozlarda Uygulanan Mikrobiyal Gübrenin Verim ve Verim Unsurları ile Kalite Özelliklerine Etkisi", Bayburt Üniversitesi, 2024, Tamamlandı
Ali ŞAHİN, "Farklı Ceviz (Junglans Regia) Çeşitlerinin Yeşil ve Sert Kabuklarının Toplam Fenolik Madde İçeriği, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitelerinin Belirlenmesi.", Bayburt Üniversitesi, 2023, Devam Ediyor
Bayram YURTVERMEZ, "Bayburt Florasında Doğal Olarak Yetişen Adaçayı (Salvia Spp.) Türlerinin Moleküler Genetik Karakterizasyonu, Biyoaktif Bileşenleri ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi", Bayburt Üniversitesi, 2023, Devam Ediyor
Mikail ALTUNCU, "Farklı Dozlardaki Organik Sıvı Vermikompost Uygulamalarının Bayburt İli Ekolojik Koşullarda Yetiştirilen Tarhun (Artemisia Spp.) Türlerinin Verim ve Verim Unsurlarına Etkisinin Belirlenmesi", Bayburt Üniversitesi, 2023, Tamamlandı
Nilay Özlem SAĞLAM, "Farklı Ekolojik Koşullarda Yetiştirilen Lavandin (Lavandula X İntermedia Emeric Ex Loisel.) Bitkisinin Antioksidan Aktivitesi ve Uçucu Yağ Bileşenlerinin Belirlenmesi", Bayburt Üniversitesi, 2022, Tamamlandı
Özlem GÖKTAŞ, "Bayburt İli Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Tarhun (Artemisia Dracunculus L.) Genotiplerinin Verim ve Verim Unsurları ile Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi", Bayburt Üniversitesi, 2021, Tamamlandı