2024 İLİTAM Mezuniyet Programı Gerçekleşti
5'inci Dönem İLİTAM mezunlarımızın mezuniyet töreni yapıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı icrasının ardından açılış Kur'an-ı Kerim'i mezun olan öğrencilerimizden Bahadır Temiz tarafından okundu. Açılış konuşması dekan yardımcımız Doç. Dr. Abdussamet VARLI tarafından yapıldı. Katılımcılar ve mezun olan öğrencilere hitaben dönem sonu dersi Prof. Dr. Nasrullah HACIMÜFTÜOĞLU'nca verilmesinin ardından dönemi birinci, ikinci ve üçüncülükle bitiren öğrencilerimize plaket takdimi yapıldı. İLİTAM 5'inci Dönem Birincisi Beyzanur UZUN'a plaketi ve başarı belgesi Prof. Dr. Nasrullah HACIMÜFTÜOĞLU, Dönem İkincisi Ferhan KÖSE'ye plaketi, Doç. Dr. Tevhit BAKAN ve Dönem Üçüncüsü Beyzanur ŞANLI'ya plaketi Prof. Dr. Yusuf ŞEN hocalarımız tarafından takdim edildi. Mezun olan tüm öğrencilerimize hocalarımız tarafından başarı belgelerinin verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile tören nihayete erdi.
Tüm mezunlarımıza fakültemiz olarak başarılar ve muvaffakiyetler dileriz.