- Yılmaz Özlem,Elbir Abca Tuğba,Kamiloğlu Aybike,Kutlu Kantar Naciye,"Ultrasound Assisted Choline Chloride-Based Deep Eutectic Solvent Extraction of Bioactive Compounds From Salsify (Tragopogon Buphthalmoides (Dc.) Boiss. Var. Latifolius Boiss.): a Box–behnken Design Approach for Optimization",Microchemical Journal,Q1,vol.199, 2024
- Kutlu Kantar Naciye, Kamiloğlu Aybike, Elbir Abca Tuğba, Yılmaz Özlem,"Ultrasound‐assisted Deep Eutectic Solvent Extraction of Bioactive Compounds From Persimmon Calyx",JOURNAL OF FOOD SCIENCE,Q2, 2023
- Kamiloğlu Aybike, Elbir Abca Tuğba, Dölek Muzaffer, Eşrefoğlu Emine Sedanur,"Comparative Evaluation of Different Drying Techniques for Beef Meat",JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING,Q3, 2023
- Gıdık Betül, Elbir Tuğba, Sefalı Abdurrahman, Serencam Hüseyin,"Hippophae Rhamnoides L. Meyvesinin Ağır Metal ve Mineral İçeriği, Çekirdek Yağ Oranı ve Yağ Asitleri Kompozisyonunun Belirlenmesi",Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dergisi,vol.3,no:1,pp:67 - 80, 2023
- Kutlu Kantar Naciye, Elbir Tuğba, Yılmaz Özlem, Kamiloğlu Aybike,"Effect of Different Roasting Methods on Some Properties of Walnut Kernels",Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi,vol.5,pp:65 - 74, 2022
- Gıdık Osman, Kul Murat, Elbir Tuğba, Gıdık Betül,"Hokey Milli Takım Aday Kadrosunda Bulunan U14-U16 Sporcularının ve Antrenörlerinin Organik Gıda Tüketim Algı Düzeyleri",Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dergisi,vol.2,no:1,pp:69 - 92, 2022
- Kutlu Kantar Naciye, Kamiloğlu Aybike, Elbir Tuğba,"Optimization of Ultrasound Extraction of Phenolic Compounds From Tarragon (Artemisia Dracunculus L.) Using Box–behnken Design",BIOMASS CONVERSION AND BIOREFINERY,Q1,vol.12, 2022
- Kamiloğlu Aybike, Elbir Tuğba, Çinar Topçu Kübra,"Effect of Tarragon Addition on Volatile Compound Profile and Some Quality Paramaters of Sucuk",Pamukkale University Journal of Engineering Sciences,vol.27,no:7,pp:820 - 825, 2021
- Kamiloğlu Aybike, Kutlu Kantar Naciye, Elbir Tuğba,"Etlerde Ozmotik Dehidrasyon Uygulamaları",Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi,no:21,pp:534 - 542, 2021