Project

  1. Trabzon Hurmasından Mikrodalga Destekli Pektin Ekstraksiyonu ve Elde Edilen Pektinin Karakterizasyonu’,Ulusal, (29.10.2024 - Devam Ediliyor),
  2. Kivi Suyu ile Marinasyonun Kaz Göğüs Etinin Bazı Kalite Parametreleri ile Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi,Ulusal, (26.03.2024 - Devam Ediliyor),9000 ₺
  3. Bayburt İlinden Elde Edilen Kaya Balının Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi ve Türk Gıda Kodeksine Uygunluğunun Değerlendirilmesi,Ulusal, (02.10.2023 - 11.10.2024),6000 ₺
  4. Bayburt İli Merkezinde Yaşayan Halkın Atık Yağ Toplama Konusunda Bilgi, Tutum ve Davranışlarının Araştırılması,Ulusal, (18.01.2023 - 11.10.2024),4500 ₺
  5. Gümüşhane'de Satışa Sunulan Balların Kalite Parametrelerinin Titreşim Spektroskopisi ve Kemometrik Yöntemlerle Belirlenmesi,Ulusal, (08.08.2023 - Devam Ediliyor),53000 ₺
  6. Omega-3 ve Omega-6 Yağ Asitlerinin Enzimatik Yöntemler ile Konsantrasyonu,Ulusal, (15.01.2013 - 01.09.2013),5000 ₺