Project

  1. Et Marinasyonunda Doğal Antioksidan Olarak Berberis Vulgaris L. ve Berberis Crataegina Dc. Meyve Ekstraktının Kullanımı,Ulusal, (13.07.2020 - 24.08.2021),19866,14 ₺
  2. Ratlarda Ana Safra Yolunun Bağlanması Sonucu Oluşturulan Kolestatik Karaciğer Hasarı Üzerine Rosa Pimpinellifolia L. Meyvesi Ekstraktının Antioksidan Etkisinin Değerlendirilmesi,Ulusal, (27.09.2019 - 10.06.2020),
  3. Gümüşhane İline Bağlı Yaylalarda Üretilen Lor Peynirlerinden Ekzopolisakkarit (Eps) Üreten Laktik Asit Bakterilerinin İdentifikasyonu ve Ürettikleri Epslerin Yapısal Özellikleri ile Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi,Ulusal, (18.03.2019 - 26.03.2020),38282,72 ₺
  4. Bayburt İlinde Doğal Olarak Bulunan Kızamık(Berberis Vulgaris L.) Meyvesinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri, Antioksidan Aktivite ve Fenolik Madde İçeriği ve Ürünün Dondurmaya İşlenerek Çeşitli Niteliklerinin Belirlenmesi,Ulusal, (01.07.2016 - 29.11.2017),11,00 ₺
  5. Bayburt İlinde Doğal Olarak Bulunan Yabani Ekşi Elma Malus Sylvestris Miller Nın Farklı Kurutma Yöntemleri Kullanılarak Antioksidan ve Fenolik Madde Değişiminin İncelenmesi,Ulusal, (26.02.2015 - 28.06.2016),20,00 ₺
  6. Kayısı X Erik Melezlerinin Morfolojik Biyokimyasal ve Moleküler Yöntemlerle Karakterizasyonu,Ulusal, (29.12.2009 - 29.12.2011),8000 ₺
  7. Artvin İli ve İlçelerinde Doğal Olarak Bulunan Nar (Punica Granatum L.) Genetik Kaynaklarının Tespiti ve Seçilen Tipler Arasındaki Farklılığın Rapd Markörlerle Belirlenmesi,Ulusal, (01.05.2006 - 01.05.2009),136000 ₺