Article

  1. Apak Ömer Ceyhun,"Turizmde Bölgesel Kalkınmaya İlişkin Çalışmaların Değerlendirilmesi: Bibliyometrik Haritalama Analizi",Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi,vol.15,no:2,pp:626 - 640, 2024
  2. Apak Ömer Ceyhun,"Restoranlarda Yalnız Yemek Yiyen Müşterilerin Fiziksel ve Psikolojik Unsur Algılarının Davranışsal Niyetler Üzerine Etkisi",Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi,vol.35,no:1,pp:17 - 28, 2024
  3. Apak Ömer Ceyhun,"Destinasyon İmajının Destinasyon Aidiyetine Etkisi: İzmir İlini Ziyaret Edenler Üzerine Bir Araştırma",Turizm Akademik Dergisi,vol.10,no:1,pp:69 - 84, 2023
  4. Apak Ömer Ceyhun, Gürbüz Ahmet,"The Effect of Local Food Consumption of Domestic Tourists on Sustainable Tourism",Journal of Retailing and Consumer Services,Q1,no:71, 2023
  5. Ünlü Hami, Kıvanç Miraç İlyas, Apak Ömer Ceyhun,"Yiyecek İçecek İşletmelerinde Müşterilerin Temizlik Algısı: Bayburt İli Örneği",Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi,vol.5,no:3,pp:402 - 417, 2022
  6. Oflaz Musa, Apak Ömer Ceyhun,"The Effect of Social Value Perception on Travel Motivation",Journal of Tourism and Gastronomy Studies,vol.10,no:3,pp:2735 - 2748, 2022
  7. Apak Ömer Ceyhun, Gürbüz Ahmet,"Sürdürülebilir Restoran İşletmeciliği Uygulamaları Üzerine Bir İçerik Analizi",Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi,vol.6,no:1,pp:194 - 209, 2022
  8. Apak Ömer Ceyhun, Ünlü Hami, Kıvanç Miraç İlyas,"Unutulmaya Yüz Tutmuş Yöresel Yiyeceklerin Gün Yüzüne Çıkarılması: Bayburt İli Ev Kadınları Üzerine Bir Araştırma (Find Out of Local Foods That Fail to Be Forgotten: a Research on House Women in Bayburt Province)",Journal of Tourism and Gastronomy Studies,vol.10,no:1,pp:267 - 283, 2022
  9. Ayaz Nurettin, Apak Ömer Ceyhun,"Türkiye'de Kış Turizmine Yönelik Yapılan Çalışmalar Üzerine Bir Meta Analizi",Turk Turizm Arastirmalari Dergisi,vol.5,no:2,pp:1319 - 1331, 2021
  10. Uğur İsa, Apak Ömer Ceyhun,"Covid-19 Salgını Sürecinin Kültür Turizmi Destinasyonları Arz Yapıları Üzerine Etkisi: Safranbolu Örneği",Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi,vol.4,no:1,pp:5 - 19, 2021
  11. Apak Ömer Ceyhun, Gürbüz Ahmet,"Arkadaş ve Akraba Ziyareti (Aaz) Turizmi: Bayburt İli Yerel Halkının (Ağırlayıcıların) Ziyaretçi Potansiyelinin Belirlenmesi",International Journal of Contemporary Tourism Research,vol.4,no:2,pp:179 - 188, 2020
  12. Apak Ömer Ceyhun,Belen Muhammet,"Türk Bankacılık Sektöründe Müşteri Beklentileri ve Şikâyetleri: Karabük Örneği",Bankacılık ve Sigortacılık Araştırmaları Dergisi,no:13,pp:22 - 32, 2019
  13. Ayaz Nurettin,Apak Ömer Ceyhun,"Kış Turizmine Katılan Yerli Turistlerin Seyahat Motivasyonları ve Seyahat Memnuniyetleri",Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi,no:4,pp:79 - 94, 2017
  14. Ayaz Nurettin,Apak Ömer Ceyhun,"Kış Turizmine Katılan Yerli Ziyaretçilerin Seyahat Davranışları: Erciyes Kayak Merkezi Örneği",Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi,no:49,pp:27 - 43, 2017
  15. Ayaz Nurettin,Apak Ömer Ceyhun,Batı Taner,"Yöneticilerin Kültür Turizmi Algısı: Safranbolu Destinasyonu Örneği",Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi,vol.1,no:2,pp:84 - 96, 2016
  16. Gürbüz Ahmet,Ayaz Nurettin,Apak Ömer Ceyhun,"Kış Turizminin Sürdürülebilirliği Kapsamında Seyahat Acentasıyöneticilerinin Bakış Açısı: Kayseri Örneği",Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi,vol.4,no:1,pp:35 - 46, 2019
  17. Ayaz Nurettin,Apak Ömer Ceyhun,"Kolayda Gıda Ürünlerini Satın Alma Davranışı Üzerine Bir Araştırma: Bardak Mısır Örneği",Journal of Tourism and Gastronomy Studies,vol.3,no:3,pp:116 - 124, 2015
  18. Ayaz Nurettin,Apak Ömer Ceyhun,Sünbül Kübra,"Kültürel Miras Alanları Üzerine Bir Meta Analizi: Safranbolu İlçesi Örneği",Turk Turizm Arastirmalari Dergisi,vol.2,no:1,pp:1 - 14, 2018
  19. Büyükyılmaz Ozan,Apak Ömer Ceyhun,"Restoran Müşterilerinin Personel İletişim Düzeyi Algıları ve Memnuniyetleri Arasındaki İlişki",Turk Turizm Arastirmalari Dergisi,vol.3,no:1,pp:66 - 78, 2019
  20. Apak Ömer Ceyhun,Gürbüz Ahmet,"Turistlerin Yöresel Gıda Ürünlerine İlgi Düzeyleri (Interest Levels of Local Food Products by Tourists)",Journal of Tourism and Gastronomy Studies,vol.6,no:2,pp:315 - 330, 2018