Lecture

Associate's

  1. Pazarlama, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:2
  2. Catering, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:2
  3. Yönetim ve Organizasyon, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:2
  4. Gastronomi Turizmi, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:3
  5. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:3
  6. Restoran İşletmeciliği, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  7. Vejetaryen Mutfağı, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  8. Yöresel Mutfak, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  9. Yönetim ve Organizasyon, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:2
  10. Gastronomi Turizmi, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  11. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  12. Restoran İşletmeciliği, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  13. Yemek Süsleme Sanatı, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  14. Catering, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  15. Gastronomi Turizmi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  16. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  17. İnsan Kaynakları Yönetimi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  18. Yönetim ve Organizasyon, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  19. Yemek Süsleme Sanatı, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  20. Restoran İşletmeciliği, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  21. Halkla İlişkiler, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  22. Pazarlama, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  23. Yönetim ve Organizasyon, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  24. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  25. Gastronomi Turizmi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  26. Catering, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  27. Aromatik Otlar, Baharatlar ve Karışımlar, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  28. Pasta Tatlı Üretim Teknikleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:4
  29. Beslenmenin Temel İlkeleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  30. Menü Planlama, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  31. Uluslararası Pazarlama, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  32. Genel Turizm, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  33. Menü Planlama, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  34. Lojistik Yönetim ve Organizasyonu, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  35. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  36. Turizmde Etik, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  37. Pazarlama, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2