Lecture

Associate's

  1. Restoran İşletmeciliği, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  2. Vejetaryen Mutfağı, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  3. Yöresel Mutfak, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  4. Yönetim ve Organizasyon, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:2
  5. Gastronomi Turizmi, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  6. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  7. Restoran İşletmeciliği, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  8. Yemek Süsleme Sanatı, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  9. Catering, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  10. Gastronomi Turizmi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  11. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  12. İnsan Kaynakları Yönetimi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  13. Yönetim ve Organizasyon, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  14. Yemek Süsleme Sanatı, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  15. Restoran İşletmeciliği, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  16. Halkla İlişkiler, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  17. Pazarlama, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  18. Yönetim ve Organizasyon, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  19. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  20. Gastronomi Turizmi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  21. Catering, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  22. Aromatik Otlar, Baharatlar ve Karışımlar, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  23. Pasta Tatlı Üretim Teknikleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:4
  24. Beslenmenin Temel İlkeleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  25. Menü Planlama, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  26. Uluslararası Pazarlama, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  27. Genel Turizm, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  28. Menü Planlama, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  29. Lojistik Yönetim ve Organizasyonu, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  30. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  31. Turizmde Etik, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  32. Pazarlama, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2