Associate's
-
Restoran İşletmeciliği, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
-
Vejetaryen Mutfağı, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
-
Yöresel Mutfak, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
-
Yönetim ve Organizasyon, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:2
-
Gastronomi Turizmi, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
-
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
-
Restoran İşletmeciliği, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
-
Yemek Süsleme Sanatı, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
-
Catering, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
-
Gastronomi Turizmi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
-
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
-
İnsan Kaynakları Yönetimi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
-
Yönetim ve Organizasyon, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
-
Yemek Süsleme Sanatı, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
-
Restoran İşletmeciliği, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
-
Halkla İlişkiler, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
-
Pazarlama, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
-
Yönetim ve Organizasyon, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
-
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
-
Gastronomi Turizmi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
-
Catering, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
-
Aromatik Otlar, Baharatlar ve Karışımlar, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Pasta Tatlı Üretim Teknikleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:4
-
Beslenmenin Temel İlkeleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Menü Planlama, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Uluslararası Pazarlama, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Genel Turizm, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Menü Planlama, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Lojistik Yönetim ve Organizasyonu, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Turizmde Etik, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Pazarlama, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2