- Gülay AKSOY ÜÇÜNCÜ, "Bayburt İli Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Lavanta (Lavandula Angustifolia L.) Bitkisine Farklı Dozlarda Uygulanan Mikrobiyal Gübrenin Verim ve Verim Unsurları ile Kalite Özelliklerine Etkisi", Bayburt Üniversitesi, 2024, Tamamlandı
- Ali ŞAHİN, "Farklı Ceviz (Junglans Regia) Çeşitlerinin Yeşil ve Sert Kabuklarının Toplam Fenolik Madde İçeriği, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitelerinin Belirlenmesi.", Bayburt Üniversitesi, 2023, Devam Ediyor
- Bayram YURTVERMEZ, "Bayburt Florasında Doğal Olarak Yetişen Adaçayı (Salvia Spp.) Türlerinin Moleküler Genetik Karakterizasyonu, Biyoaktif Bileşenleri ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi", Bayburt Üniversitesi, 2023, Devam Ediyor
- Mikail ALTUNCU, "Farklı Dozlardaki Organik Sıvı Vermikompost Uygulamalarının Bayburt İli Ekolojik Koşullarda Yetiştirilen Tarhun (Artemisia Spp.) Türlerinin Verim ve Verim Unsurlarına Etkisinin Belirlenmesi", Bayburt Üniversitesi, 2023, Tamamlandı
- Nilay Özlem SAĞLAM, "Farklı Ekolojik Koşullarda Yetiştirilen Lavandin (Lavandula X İntermedia Emeric Ex Loisel.) Bitkisinin Antioksidan Aktivitesi ve Uçucu Yağ Bileşenlerinin Belirlenmesi", Bayburt Üniversitesi, 2022, Tamamlandı
- Özlem GÖKTAŞ, "Bayburt İli Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Tarhun (Artemisia Dracunculus L.) Genotiplerinin Verim ve Verim Unsurları ile Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi", Bayburt Üniversitesi, 2021, Tamamlandı