Ders

Yüksek Lisans

  1. Sebze ve Meyve Suyu Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  2. Meyve ve Sebze Kurutma Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  3. Gıda Kaynaklı Antioksidanlar, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  4. Meyve ve Sebzelerin Kurutularak Dayandırılması, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  5. Sebze ve Meyve Suyu Üretim Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  6. Gıda Kaynaklı Antioksidanlar, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  7. Gıda Kaynaklı Antioksidanlar, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  8. Sebze ve Meyve Suyu Üretim Teknolojisi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  9. Meyve ve Sebzelerin Kurutularak Dayandırılması, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  10. Meyve Suyu Üretim Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  11. Meyve Suyu Üretim Teknolojisi, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3

Lisans

  1. Mezuniyet Tezi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  2. Mezuniyet Çalışması, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  3. İşletme Yönetimi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  4. Özel Gıdalar Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  5. Resim, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  6. İçecek Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  7. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  8. Özel Gıdalar Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  9. İçecek Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  10. Resim, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  11. Organik Tarım, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  12. Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  13. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  14. Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  15. Beslenme İlkeleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  16. Meşrubat Üretim Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  17. Beslenme İlkeleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  18. Resim, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  19. İçecek Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  20. Beslenme İlkeleri, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  21. İçecek Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  22. Gıda ve Beslenme, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  23. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  24. Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  25. Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:4
  26. Gıda ve Beslenme, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  27. Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  28. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  29. Gıda Ambalajlama İlkeleri, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  30. Organik Tarım, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  31. İçecek Teknolojisi, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  32. Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  33. Gıda ve Beslenme, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  34. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  35. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:2
  36. İçecek Teknolojisi, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3
  37. Organik Tarım, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:2
  38. Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3
  39. Gıda ve Beslenme, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:2
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk