Article

  1. Ünlü Hami, Kıvanç Miraç İlyas, Apak Ömer Ceyhun,"Yiyecek İçecek İşletmelerinde Müşterilerin Temizlik Algısı: Bayburt İli Örneği",Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi,vol.5,no:3,pp:402 - 417, 2022
  2. Kıvanç Miraç İlyas, Selçuk Gökalp Nuri,"Local Food and Bayburt Cuisine as a Destination Attraction Element",Journal of Humanities and Tourism Research,vol.12,no:3,pp:541 - 559, 2022
  3. Apak Ömer Ceyhun, Ünlü Hami, Kıvanç Miraç İlyas,"Unutulmaya Yüz Tutmuş Yöresel Yiyeceklerin Gün Yüzüne Çıkarılması: Bayburt İli Ev Kadınları Üzerine Bir Araştırma (Find Out of Local Foods That Fail to Be Forgotten: a Research on House Women in Bayburt Province)",Journal of Tourism and Gastronomy Studies,vol.10,no:1,pp:267 - 283, 2022