Lecture

Associate's

  1. Türk Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  2. Yiyecek İçecek Servisi 2, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:4
  3. Pişirme Yöntemleri 2, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  4. Hizmet Pazarlaması, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  5. Ulaştırma Mevzuatı, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  6. Yiyecek İçecek Servisi 1, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:8
  7. Pişirme Yöntemleri 1, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:6
  8. Pişirme Yöntemleri 2, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  9. Türk Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  10. Yiyecek İçecek Servisi 2, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:4
  11. Yiyecek İçecek Servisi 1, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:8
  12. Ulaştırma Mevzuatı, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  13. Pişirme Yöntemleri 1, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:6
  14. Türk Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  15. Yiyecek İçecek Servisi 2, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:4
  16. Pişirme Yöntemleri 2, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:6
  17. Ulaştırma Mevzuatı, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  18. Yiyecek İçecek Servisi 1, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:4
  19. Pişirme Yöntemleri 1, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:6
  20. Yemek Tarifleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  21. İletişim, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  22. Genel İşletme, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  23. Türk Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  24. Yiyecek İçecek Servisi 2, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:4
  25. Pişirme Yöntemleri 2, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  26. Ulaştırma Mevzuatı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  27. Gastronomi Turizmi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  28. Yiyecek İçecek Servisi 1, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:4
  29. Pişirme Yöntemleri 1, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  30. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  31. Pişirme Yöntemleri 2, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  32. Genel İşletme, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  33. İletişim, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  34. Restoran İşletmeciliği, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  35. Pazarlama İlkeleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  36. Ulaştırma Mevzuatı, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  37. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  38. Pişirme Yöntemleri 1, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  39. Catering, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  40. Destinasyon Yönetimi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  41. Turizmde Güncel Sorunlar, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  42. Girişimcilik, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  43. Ziyafet Servisi Yönetimi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  44. Ulaştırma Mevzuatı 2, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  45. İletişim, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  46. Yiyecek İçecek Servisi 2, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  47. Kat Hizmetleri Yönetimi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:4
  48. Kat Hizmetleri, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  49. Turizm Coğrafyası 2, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  50. Ulaştırma Mevzuatı 1, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  51. Kat Hizmetlerinde Temizlik İşlemleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  52. Turizm Coğrafyası 1, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  53. Reaksiyon ve Animasyon Yönetimi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  54. Yiyecek İçecek Servisi 2, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  55. Kongre Fuar Organizasyonu, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  56. Dekorasyon Hizmetleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  57. Ulaştırma Mevzuatı 2, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  58. İş Sağlığı ve İş Güvenliği, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  59. Yiyecek İçecek Servisi 1, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  60. Turizm Mevzuatı, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  61. Kat Hizmetleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  62. Kat Hizmetleri Yönetimi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  63. Menü Planlama, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  64. Ulaştırma Mevzuatı 1, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  65. Hizmet Pazarlaması, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  66. Reaksiyon ve Animasyon Yönetimi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  67. Yiyecek İçecek Servisi 2, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  68. Kongre Fuar Organizasyonu, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  69. Dekorasyon Hizmetleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  70. Önbüroda Raporlama, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  71. Otelcilikte Otomasyon Sistemleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  72. Kat Hizmetleri Yönetimi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  73. Yiyecek İçecek Servisi İşlemleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  74. Seyahat İşletmeciliği, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  75. Önbüro İşlemleri 2, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  76. Otel İşletmeciliği, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  77. İletişim, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  78. İş Sağlığı ve İş Güvenliği, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  79. Genel Alan Kontrolü, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  80. Yiyecek İçecek Servisi 1, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  81. Turizm Mevzuatı, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  82. Turizm Pazarlaması, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  83. Turizm Operasyon ve Seyehat Acenteliği, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  84. Kat Hizmetleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  85. Ön Büro Hizmetleri 1, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  86. Menü Planlama, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  87. Turizm Ekonomisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  88. Genel Turizm, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  89. Kat Hizmetleri Yönetimi, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  90. Ön Büro İşlemleri 2, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  91. Yiyecek İçecek Servis İşlemleri, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  92. Seyehat İşletmeciliği, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  93. Otel İşletmeciliği, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  94. Ön Büro Hizmetleri 1, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  95. Turizm Ekonomisi, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  96. Menü Planlama, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  97. Genel Turizm, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3