Project

  1. Özgün Ekzopolisakkarit Eps Üreticisi Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu Üretecekleri Epsnin Karakterizasyonu ve Potansiyel Sağlık Uygulamaları İçi Teknofonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi,Ulusal, (13.04.2023 - Devam Ediliyor),799882,36 ₺
  2. Arı Poleninin Dogal Fermantasyonu Ile Inovatif Arı Ekmegi (Perga) Üretimi,Ulusal, (01.08.2021 - 31.07.2022),
  3. Nadir Bir Ekzopolisakkarit Olarak Alternanın Fonksiyonel Etkilerinin Belirlenmesi, Alternan Üretiminden Sorumlu Alternansükraz Enziminin Ekspresyonu ve Aktivitesinin Tespiti,Ulusal, (01.04.2017 - 01.04.2019),225370 ₺
  4. Glukansükraz, Glukanotransferaz ve Dallandırıcı Sükrazın Kombine Kullanımı ile Melas ve Maltoligosakkaritlerin Dallı Dekstran ve Dallı İzomaltoligosakkaritlere Biyoteknolojik Dönüşümü, Özgün Dallı Formların Fonksiyonel Etkileri ve Model Gıda Uygulamaları,Ulusal, (15.10.2022 - Devam Ediliyor),
  5. Harnessing Glucansucrase Based Glucooligosaccharides to İmprove Gut Health and Model Food Application,Ulusal, (28.07.2022 - Devam Ediliyor),574048,57 ₺
  6. Özel Tıbbi Amaçlı Probiyotik Beslenme Ürünlerinde Kullanım Potansiyeli Bulunan Yeni Nesil Probiyotik Adayı Akkermansia Muciniphila’nın İzolasyonu ve Probiyotik Niteliklerinin Belirlenmesi,Ulusal, (24.06.2022 - 04.12.2023),100000 ₺
  7. Geleneksel Olarak Üretilen Meyve ve Sebze Turşularından İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Teknofonksiyonel Niteliklerinin Tespiti,Ulusal, (03.11.2021 - 02.11.2022),29919,72 ₺
  8. Glukansükraz Temelli Özgün Polioligosakkaritlerin Üretimi Karakterizasyonu ve Prebiyotik Rollerinin Değerlendirilmesi,Ulusal, (24.03.2021 - 28.04.2022),39952,79 ₺
  9. Glukansükraz E81 Temelli Enzim Mühendisligi Ile Özgün Poli/Oligosakkaritlerin Üretilmesi ve Fonksiyonel Etkilerinin Belirlenmesi,Ulusal, (01.06.2021 - Devam Ediliyor),404500 ₺
  10. Ekmek Üretiminde Katkı Maddesi Olarak Kullanılmak Üzere Tip 3 Ekşi Hamur Tozu Üretimi,Ulusal, (01.02.2018 - 31.01.2019),149442,00 ₺