Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim dalında yüksek lisans yapan 10 öğrencimiz, Ordu Üniversitesinin düzenlediği IV. Genç Türkologlar Çalıştayına katıldı
Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim dalında yüksek lisans yapan Aleyna Yeşil, Fatma Akan, Gürkan Çelik, Hasan Hüseyin Balaban, Makbule Yağmur Akyol, Nihal Dilsiz, Nisa Nur Ediz, Salih Sivlim, Selvi Çelik, Zehra Görmek adlı öğrencilerimiz Ordu Üniversitesinin 16-17 Mayıs tarihlerinde düzenlediği IV. Genç Türkologlar Çalıştayında bildirilerini sundular. Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Kenan Azılı, Doç. Dr. Tuğba Akkoyun, Doç. Dr. Ferdi Güzel ve Doç. Dr. Osman Oruç’un da katılım sağlayarak oturum başkanlığı yaptığı çalıştay, iki günün sonunda tamamlandı.