Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezinin Tanıtım Sunumu
Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi yetkililerinin ve Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül’ün katkıları ile Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezinin tanıtım sunumu, Arş. Gör. Fikrinaz Damla Akbaba ve Arş. Gör. Mustafa Bora Meşeli’nin sunumuyla Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda, gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen, “Üniversitemiz eğitim-öğretim yükümlülükleri dışında çeşitli misyonlara sahip bir Üniversite, bu misyonların gerçekleştirilmesi adına yapılmak istenen pek çok çalışma var. Bizler de dönüşüm çabalarına katkı sağlamak adına genç bir üniversite olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeyi arzu ediyoruz. Bu bağlamda akademik birimlerimize kurumsal kültürü güçlendirmek adına çeşitli sorumluluklar düşüyor. Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezimiz de güçlü bir ofis ve bütün bu çerçeveler doğrultusunda uygulamalı eğitime geçişte ve akademik çalışma ve iş birliklerinde ufkumuzu açacak yeniliklere imza atacaktır. Üniversitemize ciddi bir dinamizm getiren ofisimizden kurumsal dönüşümü sağlamak ve sistematikleşmek için hep birlikte faydalanacağız. Ofisimizin ileride daha büyük oluşumlara ön ayak olmasını ümit ediyoruz. Bu bağlamda bütün akademik ve idari kadromuz ile öğrencilerimizin de bunun paydaşı olmasını istiyoruz. Bu vesile ile ofisimizde görev alan herkese teşekkür ediyorum. İleride yapılacak işlerin öncüsü olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Gerçekleştiren tanıtım sunumunda; çeşitli birimlerden oluşan Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezinin amaçları, faaliyetleri, yönetim organları, yönetim organlarının görevleri ve çalışma şekline ilişkin usul ve esasların neler olduğu hakkında bilgi verildi. Araştırma Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül, “Süreç içerisinde ofis şartlarının geliştirilmesi adına Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi yetkililerinin ciddi derecede emek ve mesai sarf ettiğini vurguladı, Teknoloji Transfer Ofisimizde önümüzdeki süreçte akademik ve idari personel ile öğrencilerimize faydalı olabilmek adına her türlü planlamanın yapıldığını aktardı. Bu kapsamda Araştırma Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül desteklerinden ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen’e teşekkür dileklerini iletti.

Tanıtım sunumuna Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan, Prof. Dr. Metin Uçurum ve aynı zamanda Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezimizin Müdürü olan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül, Dekanlarımız, çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.