“Sağlık Bilimleri Alanında Teknoloji Odaklı Girişimcilik, Patent Süreçleri ve Finansman Sağlama Eğitimi” başlıklı TÜBİTAK 2237-A projesi gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KILINÇ'ın liderliğinde yürütülen "Sağlık Bilimleri Alanında Teknoloji Odaklı Girişimcilik, Patent Süreçleri ve Finansman Sağlama Eğitimi" başlıklı proje, TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme programı kapsamında gerçekleştirildi. Proje, 7-8 Mart 2024 tarihlerinde Üniversitemiz ev sahipliğinde önemli üniversitelerden eğitimciler ve proje kursiyerlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Proje eğitmenleri arasında, Necmettin Erbakan Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ayhan ULUDAĞ, Doç. Dr. Yusuf Yalçın İLERİ ve Doç. Dr. Mehmet HACIBEYOĞLU; Bayburt Üniversitesi'nden Doç. Dr. Ahmet İLHAN ve Arş. Gör. Emre AKGÜN; Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Kubilay ÖZER; KTO Karatay Üniversitesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Halil TÜRKTEMİZ; Yüksek Bilg. Mühendisi Yasin DOĞANŞAH yer aldı.

Kılınç kapanış programında teşekkür konuşmasını  "Bu önemli projenin hazırlık ve uygulama süreçlerinde yönetimsel destek sağlayan Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu TÜRKMEN'e, Rektör Yardımcımız ve Teknoloji Transfer Ofisi Müdürümüz Prof. Dr. Ali Savaş BÜLBÜL'e Değerli eğitmen ile katılımcılara ve Teknoloji Transfer Ofisine en içten teşekkürlerimizi sunarız" şeklinde tamamladı.