Proje

  1. Trabzon Hurmasından Mikrodalga Destekli Pektin Ekstraksiyonu ve Elde Edilen Pektinin Karakterizasyonu’,Ulusal, (29.10.2024 - Devam Ediliyor),
  2. Kivi Suyu ile Marinasyonun Kaz Göğüs Etinin Bazı Kalite Parametreleri ile Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi,Ulusal, (26.03.2024 - Devam Ediliyor),9000 ₺
  3. Bayburt İlinden Elde Edilen Kaya Balının Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi ve Türk Gıda Kodeksine Uygunluğunun Değerlendirilmesi,Ulusal, (02.10.2023 - 11.10.2024),6000 ₺
  4. Bayburt İli Merkezinde Yaşayan Halkın Atık Yağ Toplama Konusunda Bilgi, Tutum ve Davranışlarının Araştırılması,Ulusal, (18.01.2023 - 11.10.2024),4500 ₺
  5. Gümüşhane'de Satışa Sunulan Balların Kalite Parametrelerinin Titreşim Spektroskopisi ve Kemometrik Yöntemlerle Belirlenmesi,Ulusal, (08.08.2023 - Devam Ediliyor),53000 ₺
  6. Omega-3 ve Omega-6 Yağ Asitlerinin Enzimatik Yöntemler ile Konsantrasyonu,Ulusal, (15.01.2013 - 01.09.2013),5000 ₺
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk