Ders

Yüksek Lisans

  1. Antioksidanlar, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3

Önlisans

  1. Gıda Biyoteknolojisi, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  2. Et Teknolojisi, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  3. Genel Mikrobiyoloji, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  4. Gıda Mikrobiyolojisi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  5. İçecek Teknolojisi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  6. Laboratuvar Teknikleri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  7. Et ve Ürünleri Teknolojisi Iı, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  8. Laboratuvar Teknikleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  9. Et ve Ürünleri Teknolojisi I, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  10. Gıda Biyoteknolojisi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  11. Genel Mikrobiyoloji, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  12. İçecek Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  13. Et ve Ürünleri Teknolojisi Iı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  14. Et ve Ürünleri Teknolojisi I, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  15. Süt Teknolojisi I, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  16. İçecek Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  17. Laboratuvar Teknikleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk