- Orkun Erkılıç Tuğçe,Bayraktar Bülent,Erkılıç Ali Ozan,Böyük Özcan Gülbahar,Bozok Ümmü Gülşen,Bülbül Ali Savaş,Turan Merve,"Investigation of the Relationship Between Orthorexic Tendencies and Some Anthropometric Measurements and Variables in University students",Medicine Science | International Medical Journal, 2024
- Orkun Erkılıç Tuğçe,Erkılıç Ali Ozan,Bayraktar Bülent,"Covid-19 Pandemisi Sonrası Spor Bilimleri Fakültesi Akademisyenlerinin Siberkondria Düzeyleri ve İnfodemide Davranışları Beslenme Durumları ile Bazı Değişkenler Arasındaki İlişkinin İncelenmesi: Pilot Çalışma",Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi,vol.13,pp:382 - 391, 2024
- Orkun Erkılıç Tuğçe,Bayraktar Bülent,Çelikel Taşci Seda,Çakır Yıldız,"Üniversite Öğrencilerinde Hedonik Açlık Durumları ile Bazı Değişkenler Arasındaki İlişkisinin İncelenmesi",Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi,vol.7,no:3,pp:1153 - 1161, 2024
- Orkun Erkılıç Tuğçe, Ulutaş Zeynep Hazal, Erkılıç Ali Ozan,"The Effect of Hawthorn Tea Supplementation on Different Performance Parameters of Adolescent Athletes",The Effect Of Hawthorn Tea Supplementation On Different Performance Parameters Of Adolescent Athletes,vol.18,no:1,pp:1 - 7, 2023
- Orkun Erkılıç Tuğçe, Pekcan Ayla Gülden,"Evaluation of Validity of Digital Photograph Based Dietary İntake in School Children",Progress in Nutrition, 2020
- Orkun Erkılıç Tuğçe,Rakıcıoğlu Neslişah,"Comparison of Different Food Consumption Methods to Digital Food Photography Method of Elderly in Nursing Home",Progress in Nutrition,vol.22, 2020
- Tayfur Muhittin,Çakır Seda,Orkun Erkılıç Tuğçe,Ercan Aydan,Yabancı Ayhan Nurcan,"Microbial Quality of Retail Mayonnaise-Base Salads",African Journal of Microbiology Research,vol.7,no:20,pp:2269 - 2273, 2013
- Orkun Tuğçe,Ersoy Gülgün,"Yeni Bir Spor İçeceği: Süt",Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi,vol.4,no:2,pp:98 - 108, 2010