- Elektrospinning Yöntemi ile Susam Küspesi Proteinleri İçeren Nanolif Üretimi ve Tahinde Yağ Ayrışması ve Reolojik Özellikler Üzerine Etkisi,Ulusal, (01.09.2020 - 31.08.2022),23290,9 ₺
- Ayçiçek Tohum Küspesi Protein İzolatlarının Glikasyon Yöntemiyle Modifikasyonunun Yanıt Yüzey Metodu (Rsm) ve Yapay Sinir Ağları-Genetik Algoritma (Ann-Ga) Kullanılarak Optimizasyonu ve Model Gıda Sisteminde Değerlendirilmesi (Tübitak 1001),Ulusal, (15.10.2024 - Devam Ediliyor),
- Soya Proteini İzolatının Fonksiyonel Özellikleri Üzerine Glikasyonun Etkisi ve Yapay Sinir Ağları ile Modellenmesi,Ulusal, (10.06.2022 - 09.03.2023),23737,94 ₺
- Kenevir Tohumlarından Protein İzolatı Üretimi, Glikasyon ile Modifikasyonu ve Yanıt Yüzey Metodu (Rsm) Kullanılarak Optimizasyonu, (Tübitak 1002-A),Ulusal, (15.09.2022 - 26.01.2024),59900 ₺
- Kireç Esaslı Enjeksiyon Malzemesi ve Harç İçin Atık Kandan Kimyasal Katkı Üretimi (Tübitak 1001),Ulusal, (01.03.2022 - Devam Ediliyor),522250 ₺
- Farklı Arı Ürünlerinin Elementel Kompozisyonları,Ulusal, (07.12.2018 - 17.06.2019),
- Bayburt Balının Kalitesinin Tespitine Yönelik Bir Ön Çalışma,Ulusal, (15.06.2017 - 29.12.2017),