Associate's
-
Türk Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
-
Yiyecek İçecek Servisi 2, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:4
-
Pişirme Yöntemleri 2, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
-
Hizmet Pazarlaması, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
-
Ulaştırma Mevzuatı, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
-
Yiyecek İçecek Servisi 1, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:8
-
Pişirme Yöntemleri 1, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:6
-
Pişirme Yöntemleri 2, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
-
Türk Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
-
Yiyecek İçecek Servisi 2, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:4
-
Yiyecek İçecek Servisi 1, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:8
-
Ulaştırma Mevzuatı, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
-
Pişirme Yöntemleri 1, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:6
-
Türk Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
-
Yiyecek İçecek Servisi 2, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:4
-
Pişirme Yöntemleri 2, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:6
-
Ulaştırma Mevzuatı, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
-
Yiyecek İçecek Servisi 1, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:4
-
Pişirme Yöntemleri 1, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:6
-
Yemek Tarifleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
İletişim, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Genel İşletme, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Türk Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Yiyecek İçecek Servisi 2, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:4
-
Pişirme Yöntemleri 2, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Ulaştırma Mevzuatı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Gastronomi Turizmi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Yiyecek İçecek Servisi 1, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:4
-
Pişirme Yöntemleri 1, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
-
Pişirme Yöntemleri 2, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Genel İşletme, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
İletişim, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Restoran İşletmeciliği, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Pazarlama İlkeleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Ulaştırma Mevzuatı, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Pişirme Yöntemleri 1, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
-
Catering, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
-
Destinasyon Yönetimi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Turizmde Güncel Sorunlar, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
-
Girişimcilik, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
-
Ziyafet Servisi Yönetimi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
-
Ulaştırma Mevzuatı 2, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
-
İletişim, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
-
Yiyecek İçecek Servisi 2, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
-
Kat Hizmetleri Yönetimi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:4
-
Kat Hizmetleri, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
-
Turizm Coğrafyası 2, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
-
Ulaştırma Mevzuatı 1, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
-
Kat Hizmetlerinde Temizlik İşlemleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
-
Turizm Coğrafyası 1, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
-
Reaksiyon ve Animasyon Yönetimi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
-
Yiyecek İçecek Servisi 2, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Kongre Fuar Organizasyonu, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Dekorasyon Hizmetleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Ulaştırma Mevzuatı 2, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
-
İş Sağlığı ve İş Güvenliği, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
-
Yiyecek İçecek Servisi 1, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
-
Turizm Mevzuatı, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Kat Hizmetleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Kat Hizmetleri Yönetimi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
-
Menü Planlama, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
-
Ulaştırma Mevzuatı 1, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
-
Hizmet Pazarlaması, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Reaksiyon ve Animasyon Yönetimi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Yiyecek İçecek Servisi 2, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
-
Kongre Fuar Organizasyonu, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
-
Dekorasyon Hizmetleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Önbüroda Raporlama, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Otelcilikte Otomasyon Sistemleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Kat Hizmetleri Yönetimi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
-
Yiyecek İçecek Servisi İşlemleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Seyahat İşletmeciliği, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Önbüro İşlemleri 2, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Otel İşletmeciliği, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
İletişim, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
-
İş Sağlığı ve İş Güvenliği, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Genel Alan Kontrolü, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Yiyecek İçecek Servisi 1, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Turizm Mevzuatı, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Turizm Pazarlaması, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Turizm Operasyon ve Seyehat Acenteliği, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Kat Hizmetleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
-
Ön Büro Hizmetleri 1, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Menü Planlama, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Turizm Ekonomisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Genel Turizm, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
-
Kat Hizmetleri Yönetimi, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
-
Ön Büro İşlemleri 2, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
-
Yiyecek İçecek Servis İşlemleri, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
-
Seyehat İşletmeciliği, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
-
Otel İşletmeciliği, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
-
Ön Büro Hizmetleri 1, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
-
Turizm Ekonomisi, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
-
Menü Planlama, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
-
Genel Turizm, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3