Lecture

Associate's

  1. Aromatik Otlar Baharatlar ve Karışımları, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:3
  2. Menü Planlama, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:3
  3. Pasta Tatlı Yapım Teknikleri, 2024-2025, Türkçe, Ders saati:3
  4. Yemek Süsleme Teknikleri, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  5. Soğuk Mutfak, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  6. Osmanlı Saray Mutfağı, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  7. Pasta Tatlı Yapım Teknikleri (B), 2023-2024, Türkçe, Ders saati:4
  8. Pasta Tatlı Yapım Teknikleri (A), 2023-2024, Türkçe, Ders saati:4
  9. Aromatik Otlar Baharatlar ve Karışımları, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  10. Menü Planlama, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:4
  11. Aromatik Otlar Baharatlar ve Karışımlar, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  12. Pasta Tatlı Üretim Teknikleri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:4
  13. Menü Planlama, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  14. Yemek Tarifleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  15. Soğuk Mutfak, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3