Lecture

Associate's

  1. Yemek Süsleme Teknikleri, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  2. Soğuk Mutfak, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  3. Osmanlı Saray Mutfağı, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  4. Pasta Tatlı Yapım Teknikleri (B), 2023-2024, Türkçe, Ders saati:4
  5. Pasta Tatlı Yapım Teknikleri (A), 2023-2024, Türkçe, Ders saati:4
  6. Aromatik Otlar Baharatlar ve Karışımları, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  7. Menü Planlama, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:4
  8. Aromatik Otlar Baharatlar ve Karışımlar, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  9. Pasta Tatlı Üretim Teknikleri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:4
  10. Menü Planlama, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  11. Yemek Tarifleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  12. Soğuk Mutfak, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3