Project

  1. Kızamık (Berberis Vulgaris L.) Ekstraktlarının Sığır Köftelerinde Kullanımı ve Çeşitli Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi,Ulusal, (15.03.2023 - 15.11.2023),6000 ₺
  2. Et Marinasyonunda Doğal Antioksidan Olarak Berberis Vulgaris L. ve Berberis Crataegina Dc. Meyve Ekstraktının Kullanımı,Ulusal, (13.07.2020 - 24.08.2021),19866,14 ₺
  3. Bayburt İli Aydıntepe İlçesi İklim Koşullarında Yetiştirilen Fasulye, Nohut ve Buğday Bitkilerinin Verim Değerlerinin Belirlenmesi,Ulusal, (23.06.2020 - 10.03.2021),
  4. Pastırmadan Mayaların İzolasyonu ve İdentifikasyonu,Ulusal, (30.12.2013 - 30.12.2014),
  5. Sıcaklık Stresi Altında Beslenen Keklik ve Bıldırcın Rasyonlarına Farklı Dozlarda İlave Edilen Probiyotik ve Moringa Olifera Uçucu Yağının Besi Performansı, Bağırsak Mikroflorası ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi,Ulusal, (07.12.2018 - 17.02.2020),10,00 ₺
  6. Pastırmadan İzole Edilen ve Tanımlanan Laktik Asit Bakteri Suşlarının Probiyotik ve Teknolojik Özellikleri,Ulusal, (29.05.2018 - 04.09.2019),
  7. Geleneksel Sucuklardan İzole Edilen Laktik Asit Bakteri ve Koagülaz Negatif Stafilokok Suşlarının Starter Kültür Olarak Kullanım İmkanları (Tagem-13/Arge/7),Ulusal, (27.06.2013 - 27.06.2017),188213
  8. Sıcaklık Stresi Altında Beslenen Broylerlerin İçme Sularına Farklı Seviyelerde İlave Edilen Uçucu Yağ Asidi Karışımının Besi Performansı, Kan Serumu, Et Kalitesi ve Bağırsak Mikroflorası Üzerine Etkileri,Ulusal, (26.11.2017 - 04.06.2018),9441 ₺
  9. Bayburt Yöresinde Yetiştirilen Tarhun (Artemisia Dracunculus) Baharatının Fermente Sucuk Üretiminde Kullanımının, Ürünün Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin Araştırılması,Ulusal, (15.06.2017 - 15.09.2018),
  10. Isıl İşlem Görmüş Sucuk Üretiminde Starter Kültür Kullanımının Biyojen Amin Oluşumuna Etkisi,Ulusal, (16.12.2014 - 19.04.2016),
  11. Pastırma Üretim Aşamalarında Maya Florasındaki Değişimlerin Belirlenmesi,Ulusal, (10.07.2014 - 10.07.2015),
  12. Kürleme Sıcaklığı ve Kürleme Ajanının Pastırmanın Kalitatif Özelliklerine Etkileri,Ulusal, (10.07.2013 - 10.07.2014),