Book

  1. Bölüm Adı:Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar Iv,Ünlü Hami,Yayın Yeri:Çizgi Kitapevi Yayınları,Editör:Oğan Yener,Basım Sayısı:1,Sayfa Sayısı:228,ISBN:978-625-396-552-5,Bölüm Sayfaları:49 - 63
  2. Bölüm Adı:Theories and Practices in Tourism, Marketing and Management,Apak Ömer Ceyhun,Ünlü Hami,Yayın Yeri:Peter Lang,Editör:Yazıcıoğlu İrfan, Işın Alper, Yayla Özgür, Oğan Yener, Yalçın Eren,Basım Sayısı:1,Sayfa Sayısı:419,ISBN:978- 3- 631- 92510- 2,Bölüm Sayfaları:123 - 134
  3. Bölüm Adı:Farklı Bakış Açılarıyla Yoksulluk Çalışmaları,Ünlü Hami,Yayın Yeri:Nobel Akademik Yayıncılık,Editör:İlyas Kays İmamoğlu, Faruk Sezer,Basım Sayısı:1,Sayfa Sayısı:256,ISBN:978-625-433-511-2,Bölüm Sayfaları:143 - 155
  4. Bölüm Adı:Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teorik ve Ampirik Çalışmalar,Ünlü Hami, Kıvanç Miraç İlyas,Yayın Yeri:FENOMEN YAYINCILIK,Editör:Daştan Muhammet, Kurt Kayserili Serap,Basım Sayısı:1,Sayfa Sayısı:150,ISBN:978-625-7351-95-9,Bölüm Sayfaları:97 - 108
  5. Bölüm Adı:Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teorik ve Ampirik Çalışmalar,Kıvanç Miraç İlyas, Ünlü Hami,Yayın Yeri:FENOMEN YAYINCILIK,Editör:Daştan Muhammet, Kurt Kayserili Serap,Basım Sayısı:1,Sayfa Sayısı:150,ISBN:978-625-7351-95-9,Bölüm Sayfaları:83 - 96