Ders

Lisans

  1. Toplam Kalite Yönetim Sistemleri, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  2. Reaksiyon Kinetiği, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  3. Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  4. Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  5. Gıda Kimyası, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  6. Gıda Biyoteknolojisi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  7. Gıda Güvenliği ve Hijyen, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  8. Sunum Tekniği, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  9. Gıda Kimyası, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  10. Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  11. Reaksiyon Kinetiği, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  12. Toplam Kalite Yönetim Sistemleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  13. Gıda Biyoteknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  14. Gıda Biyoteknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  15. Toplam Kalite Yönetim Sistemleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  16. Gıda Biyoteknolojisi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  17. Gıda Güvenliği ve Hijyen, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  18. Gıda Biyoteknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  19. Gıda Kimyası, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  20. Sunum Tekniği, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  21. Gıda Mikrobiyolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  22. Gıda Biyoteknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  23. Reaksiyon Kinetiği, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  24. Gıda Kimyası, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  25. Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  26. Organik Kimya, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk