Ders

Yüksek Lisans

  1. Süt Esaslı Ürünler Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  2. Süt Fizik ve Kimyası, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  3. İçme Sütü Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  4. Gıda Koruma Yöntemleri ve Gıda Muhafazasında Yeni Uygulamalar, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  5. Süt Fizik ve Kimyası, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  6. Gıda Koruma Yöntemleri ve Gıda Muhafazasında Yeni Uygulamalar, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  7. İçme Sütü Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  8. Süt Esaslı Ürünler Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  9. Süt Fizik ve Kimyası, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  10. Gıda Koruma Yöntemleri ve Gıda Muhafazasında Yeni Uygulamalar, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  11. İçme Sütü Teknolojisi, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  12. Süt Esaslı Ürünler Teknolojisi, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  13. Gıda Koruma Yöntemleri ve Gıda Muhafazasında Yeni Uygulamalar, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  14. Gıda Koruma Yöntemleri ve Gıda Muhafazasında Yeni Uygulamalar, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:3
  15. İçme Sütü Teknolojisi, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:3
  16. Süt Esaslı Ürünler Teknolojisi, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3
  17. Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3

Lisans

  1. Geleneksel Gıdalar ve Coğrafi İşaretler, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:2
  2. Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:4
  3. Gıda Mühendisliğine Giriş, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  4. Süt Tesisi Kuruluş ve Organizasyonu, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  5. Yeni Ürün Geliştirme, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  6. İşletme Sanitasyonu, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  7. Gıda Mühendisliğine Giriş, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  8. Yeni Ürün Geliştirme, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  9. Gıda Muhafaza Teknikleri, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  10. Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:4
  11. Süt Tesisi Kuruluş ve Organizasyonu, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  12. İşletme Sanitasyonu, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  13. Mezuniyet Çalışması Iı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  14. Gıda Mikrobiyolojisi Iı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  15. Geleneksel Gıdalar ve Coğrafi İşaretler, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  16. Yeni Ürün Geliştirme, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  17. Mezuniyet Çalışması I, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  18. Gıda Muhafaza Teknikleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  19. Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:4
  20. Gıda Mikrobyolojisi 2, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  21. Süt Tesisi Kuruluş ve Organizasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  22. Mezuniyet Çalışması 2 (Ö.Ö./İ.Ö.), 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  23. Geleneksel Gıdalar (Ö.Ö./İ.Ö.), 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  24. Geleneksel Gıdalar ve Coğrafi İşaretler (Ö.Ö./İ.Ö.), 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  25. Yeni Ürün Geliştirme, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  26. Mezuniyet Çalışması 1 (Ö.Ö./İ.Ö.), 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  27. Gıda Muhafaza Teknikleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  28. Süt Bilimi ve Teknolojisi (Ö.Ö./İ.Ö.), 2019-2020, Türkçe, Ders saati:4
  29. Gıda Mühendisliğine Giriş (Ö.Ö./İ.Ö.), 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  30. Süt Tesisi Kuruluş ve Organizasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  31. Yeni Ürün Geliştirme (Ö.Ö./İ.Ö.), 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  32. İşletme Sanitasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  33. Geleneksel Gıdalar, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  34. Mezuniyet Çalışması 2, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  35. Gıda Mikrobiyolojisi 2, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  36. Mezuniyet Çalışması 1, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  37. Gıda Mikrobiyolojisi Iı, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  38. Geleneksel Gıdalar ve Coğrafi İşaretler (Ö.Ö./İ.Ö.), 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  39. Yeni Ürün Geliştirme, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  40. Gıda Muhafaza Teknikleri, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  41. Süt Bilimi ve Teknolojisi (Ö.Ö./İ.Ö.), 2018-2019, Türkçe, Ders saati:4
  42. Gıda Mühendisliğine Giriş (Ö.Ö./İ.Ö.), 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  43. Gıda Mikrobiyolojisi 2, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  44. Mezuniyet Çalışması 2 (Ö.Ö./İ.Ö.), 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  45. Süt Tesisi Kuruluş ve Organizasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  46. Yeni Ürün Geliştirme (Ö.Ö./İ.Ö.), 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  47. İşletme Sanitasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  48. Gıda Mikrobiyolojisi Iı, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  49. Gıda Muhafaza Teknikleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  50. Mezuniyet Çalışması 1 (Ö.Ö./İ.Ö., 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  51. Geleneksel Gıdalar ve Coğrafi İşaretler (Ö.Ö./İ.Ö.), 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  52. Süt Bilimi ve Teknolojisi (Ö.Ö./İ.Ö.), 2017-2018, Türkçe, Ders saati:4
  53. Gıda Mühendisliğine Giriş (Ö.Ö./İ.Ö.), 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  54. Mezuniyet Çalışması 2 (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  55. Süt Tesisi Kuruluş ve Organizasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  56. Yeni Ürün Geliştirme (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  57. İşletme Sanitasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  58. Mezuniyet Çalışması 1 (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  59. Gıda Mikrobiyolojisi Iı, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  60. Geleneksel Gıdalar (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  61. Süt Bilimi ve Teknolojisi (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:4
  62. Gıda Mühendisliğine Giriş (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  63. Mezuniyet Çalışması 2, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  64. Geleneksel Gıdalar (Ö.Ö./İ.Ö.), 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  65. Yeni Ürün Geliştirme (Ö.Ö./İ.Ö.), 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  66. İşletme Sanitasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  67. Mezuniyet Çalışması 1, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  68. Gıda Mikrobiyolojisi Iı, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  69. Gıda Mühendisliğine Giriş, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  70. Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:4
  71. Süt Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:4
  72. Mezuniyet Çalışması, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:4
  73. Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:4
  74. Yeni Ürün Geliştirme, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:2
  75. Yeni Ürün Geliştirme, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:2
  76. Yeni Ürün Geliştirme, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:2
  77. Geleneksel Gıdalar, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:2
  78. Geleneksel Gıdalar, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:2
  79. Mezuniyet Çalışması, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:2
  80. Mezuniyet Çalışması, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:2
  81. Gıda Mikrobiyolojisi Iı, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:2
  82. Gıda Mikrobiyolojisi Iı, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:2
  83. Süt Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:4
  84. Süt Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:4
  85. Süt Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:4
  86. Gıda Biyoteknolojisi, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:2
  87. Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:4
  88. Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:4
  89. Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:4
  90. Bitkisel Yağ Teknolojisi, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:2
  91. Gıda Mikrobiyolojisi 1, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:5
  92. Gıda Mikrobiyolojisi 1, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:5
  93. Gıda Mikrobiyolojisi 1, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:5
  94. Gıda Mikrobiyolojisi 1, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:5
  95. Genel Biyoloji, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:3
  96. Genel Biyoloji, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:3
  97. Genel Biyoloji, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:3
  98. İşletme Sanitasyonu, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:2
  99. Genel Mikrobiyoloji, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:4
  100. Genel Mikrobiyoloji, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:4
  101. Genel Mikrobiyoloji, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:4
  102. Genel Mikrobiyoloji, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:4
  103. Bilgisayara Giriş, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:4
  104. Bilgisayara Giriş, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:4
  105. Gıda Teknolojisi, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:3
  106. Gıda Teknolojisi, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:3
  107. Gıda Teknolojisi, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3
  108. Gıda Teknolojisi, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:3
  109. Gıda Mühendisliğine Giriş, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:3
  110. Gıda Mühendisliğine Giriş, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:3
  111. Gıda Mühendisliğine Giriş, 2009-2010, Türkçe, Ders saati:3
  112. Gıda Mühendisliğine Giriş, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:3
  113. Gıda Mühendisliğine Giriş, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk