Ders

Doktora

  1. Biyoloijik Aktivite ve Tayin Yöntemleri, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  2. Tıbbi Aromatik Bitkilerde Enzim İnhibisyonu, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3

Yüksek Lisans

  1. Biyokimya İlkeleri, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  2. Anitoksidan Tayin Yöntemleri, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  3. Bilimsel Araştırma Teknikleri, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  4. Biyokimya İlkeleri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  5. Anitoksidan Tayin Yöntemleri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  6. Bilimsel Araştırma Teknikleri, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  7. Antioksidan Tayin Yöntemleri, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  8. Serbest Radikaller ve Antioksidanlar, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  9. Antioksidan Tayin Yöntemleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  10. İleri Biyokimya, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  11. Klinik Biyokimya, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  12. Enzimoloji, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  13. Uzmanlık Alan Dersi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:6
  14. Antioksidan Tayin Yöntemleri, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  15. İleri Biyokimya, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3

Lisans

  1. Biyokimya 1, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  2. Genel Kimya, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  3. Biyokimya 1, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  4. Genel Kimya, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  5. Afetlerde Medya İletişimi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  6. Temel İlk Yardım Bilgisi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  7. Biyokimya 1, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  8. Genel Kimya, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  9. Biyokimya Iı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:4
  10. Biyokimya 1, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  11. Temel İlk Yardım Bilgisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  12. Genel Kimya, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  13. Biyokimya, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:4
  14. Temel İlk Yardım Bilgisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  15. Genel Kimya, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  16. Soğuk Tekniği ve Depolama, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  17. Enstrumental Analiz, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:4
  18. Gıda Kimyası, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3

Önlisans

  1. Sektör Uygulamaları Iı, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:6
  2. Sektör Uygulamaları I, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:6
  3. Araştırma Yöntem ve Teknikleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  4. Bitkisel Yağ Teknolojisi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:4
  5. Araştırma Yöntem ve Teknikleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  6. Süt Vesüt Ürünleri Teknolojisi Iı, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:4
  7. Kimya Iı, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:1
  8. Araştırma Yöntem ve Teknikleri, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  9. Meslek Etiği, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  10. Meslek Etiği, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  11. Özel Gıda Ürünleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:4
  12. Özel Gıda Ürünleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:4
  13. Gıda Katkı Maddeleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  14. Hijyen ve Sanitasyon, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  15. Gıdalarda Temel İşlemler I, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  16. Kimya, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  17. Gıda Analizleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  18. Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi I, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:4
  19. Gıda Analizleri, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  20. Bitkisel Yağ ve Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:4
  21. Kimya, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  22. Gıda Kimyası, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  23. Kimya I, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk