Mobile Logo Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Yaz Okulunda Başka Üniversitelerden Ders Almak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı yaz döneminde Yüksekokulumuzda “Yaz Okulu” açılmayacaktır. Ancak öğrencilerimiz başka üniversitelerden örgün ya da uzaktan eğitim yoluyla yapılan yaz okullarında ders alabileceklerdir. Başka üniversitelerden yaz okulunda ders almak isteyen öğrencilerin öncelikle öğrenim gördükleri Bölüm Başkanlığına aşağıda belirtilen belgelerle birlikte şahsen, posta, e-posta veya faks yoluyla başvurmaları gerekmektedir.

Başka üniversitelerden yaz okulunda ders alabilmek için gerekli belgeler;

1. Yaz Okulu Başvuru Formu,

2. Yaz Okulu başvurusu yaptığı Üniversitedeki ders içerikleri.

NOT: Yukarıda belirtilen belgelerle birlikte Bölüm Başkanlıklarına şahsen, posta, e-posta veya faks yoluyla evraklarını eksiksiz olarak gönderen öğrencilerin başka üniversitelerden yaz okulunda ders alma istekleri Bölüm Başkanlıkları tarafından değerlendirilecektir. Bölüm Başkanlıkları tarafından başka üniversitelerde yaz okulunda ders almak isteyen öğrencilerin talepleri uygun görüldüğü durumlarda, öğrenciler başka üniversitelerdeki yaz okullarına katılabileceklerdir. Bu nedenle başka üniversitelerden yaz okulunda ders almak isteyen öğrencilerin öncelikle yukarıdaki belgelerle birlikte bölüm başkanlıklarına müracaat etmeleri gerekmektedir.
Başvuru formuna ulaşmak için aşağıdaki bağlantıdaki dosyayı indiriniz.