‘Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020’de Yer Alan Bayburt Üniversitesi Standı Yoğun İlgi Gördü
YÖK tarafından ilk kez bu yıl uygulanan ve üniversite tercihi yapacak adayların tercih sürecini kolaylaştırmak; üniversitelerin ve programlarının dijital ortamda tanıtılmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen ‘Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020’ sona erdi.

Yükseköğretim kurumlarının dijital ortamda bir araya getirililmesiyle gerçekleştirilen ‘Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020’de yer alan Bayburt Üniversitesi standına, üniversite tercihi yapacak olan öğrenci ve veliler tarafından yoğun katılım yaşandı.

4-7 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen sanal fuar kapsamında Salon-2 129. Stantta tanıtım etkinliklerine katılan Bayburt Üniversitesi akademik ve idari personelleri, fuar boyunca canlı tanıtım etkinlikleri düzenleyerek, öğrenci adaylarıyla sesli ve görüntülü görüşme gerçekleştirdiler. Ayrıca öğrencileri, merak ettikleri hususlarda canlı sohbet yoluyla da bilgilendirme imkânı elde etmiş oldular.

Bayburt Üniversitesi, YÖK'ün koordinesinde başlatılan sanal fuara katılan öğrenci ve velilere; bünyesinde barındırdığı 44 Önlisans, 34 Lisans, 24 Yüksek Lisans ve altısı doktora olmak üzere toplam 108 program; Çift Anadal (ÇAP) ve Yandal (YAP) imkânları; bilimsel, sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetler, öğrenci kulüpleri ile alternatif barınma, ulaşım, burs ve sosyal imkânlarla ilgili ayrıntılı bilgilendirmelere yer verdi.