Üniversitemizden, Kur'an Okumaya Geçen Kreş Öğrencilerine Tatil Hediyesi
Üniversitemiz ve Bayburt Müftülüğünün iş birliği ile Bâbertî Külliyemizde bulunan Konukevi Konferans Salonunda faaliyetlerini sürdüren kreşteki çocuklara yönelik bir bowling etkinliği gerçekleştirildi.

Bâbertî Külliyemizdeki kreşte eğitimlerine devam eden 4-6 yaş arası öğrencilerin Kur’an okumaya başlaması ve tatil dönemine girmelerinden dolayı özel bir bowling etkinliği düzenlendi. Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen’in eşi Hanımefendi Büşra Türkmen de Kültür Merkezinde yer alan Bowling Salonunda çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla yakından ilgilenen Hanımefendi Türkmen, onlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra kreş eğitmenleri ile birlikte, çocukların bowling eğlencelerine eşlik etti.

Böyle bir etkinlikte çocuklarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Hanımefendi Türkmen; "Çocuklarımızla eğlenceli vakitler geçirdik. Bitmek bilmeyen enerjileri ile geleceğe dair ümidimizi yeşerttiler. Bu güzel günde onlarla birlikte olmak gerçekten çok güzeldi. Çocuklarımıza, ailelerine, hocalarına ve bu etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Çocukların oldukça eğlenceli vakitler geçirdiği etkinlik, Hanımefendi Türkmen tarafından eğiticilere hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.