Üniversitemiz 2021 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Tamamlandı
Üniversitemiz, idari personeline yönelik gerçekleştirilen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavı tamamlandı.
Üniversitemizde, Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği çerçevesinde, bir sınav gerçekleştirildi. Bayburt Üniversitesi ile Karadeniz Teknik Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında, sınavın uygulaması da Karadeniz Teknik Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütüldü.

19 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşen yazılı sınav Üniversitemiz Dede Korkut Külliyesi İktisadi ve İdari bilimler Fakültesinde yapıldı. Şube Müdürü, Şef, Memur, Bilgisayar Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisi, Makine Mühendisi, Bilgisayar Teknikeri, Bilgisayar Teknisyeni, Elektrik Teknisyeni ve Programcı kadrolarına yönelik gerçekleştirilen sınava toplam 49 idari personel katıldı.

COVID-19 önlemlerinin de titizlikte uygulandığı sınav başarılı ve sorunsuz bir şekilde tamamlandı.