Ulusal Staj Programı: Öğrencilerimizle Birlikte Staj Seferbirliğine Hazırız
Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezinin staj komisyonlarında görev alacak akademik ve idari personelin ardından öğrencilere yönelik düzenlediği “Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Toplantısı” Gökhan Budak Konferans Salonunda yoğun katılımla gerçekleşti.

2023 Ulusal Staj Programına başvuru süreçlerinin başlamasıyla birlikte planlanan hazırlıklar kapsamında ilk etabı personel eğitim programı olarak tamamlanan seminerin ikinci kademesi öğrencilere hitap etti. Dr. Halil İbrahim Kaya tarafından iki oturumda yapılan Öğrenci Bilgilendirme Semineri, son katılım tarihi 18 Ocak 2023 olan Ulusal Staj Programı başvuruları için önemli bir rehberi katılımcılara sundu. Öğrencilere, doğru başvuru  için gerekli aşamaları detaylı bir şekilde anlatan Kaya, Ulusal Staj Programının, öğrencilerin mezuniyet sonrası istihdam olanaklarını artırmak ve fırsat eşitliğini sağlamak amacında olduğunu söyledi.

Seminer sonrası öğrencilerin Ulusal Staj Programı kapsamındaki staj ve kariyer planına ilişkin sorularını yanıtlayan Kaya, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak gösterilen ilgiden son derece mutlu olduklarını da dile getirdi.