Ulaştırma Hizmetleri Bölümünden Erzincan Havaalanına Teknik Gezi Düzenlenmiştir
Demirözü Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri Programı ile Sivil Hava ve Ulaştırma İşletmeciliği Programı öğrencilerimiz Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'na Teknik Gezi etkinliği gerçekleştirmişlerdir.

Gezide öğrencilerimize  Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Cihan GÖKÇE, Öğr. Gör. Alper ABCA, Öğr. Gör. Ayşen YEŞİL ve Öğr. Gör. Yunus YÜCEL hocalarımız eşlik etmişlerdir.

Teknik gezi kapsamında öğrencilerimiz yolcu check-in prosedürlerini uygulamalı olarak deneyimleme fırsatı elde etmenin yanı sıra Havalimanında bulunan içhat / dışhat gelen giden yolcu işlemleri ve gümrük prosedürlerini yakından takip ederek bilgi birikimlerini arttırmışlardır.

Aynı zamanda kaza kırıma uğrayan uçaklara ilk müdaheleyi yapan ve Türkiye'de sadece Erzincan Havalimanı'nda bulunan yangın simülasyon eğitim uçağında eğitim almışlardır.

Öğrencilerimiz, yolcu uçağının inişinden kalkışana kadar olan süreçte tüm birimlerin çalışmalarına katılarak yer hizmetleri operasyonunu baştan sona kadar deneyimlemişlerdir.

Teknik Gezinin gerçekleşmesinde emeklerinden dolayı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu TÜRKMEN, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Yaşar ERDOĞAN ve Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Cihan GÖKÇE hocamıza, desteklerinden dolayı Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı İdari Birimlerine Teşekkür Ederiz.