TÜBİTAK 2209A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Bilgilendirme Etkinliği
BAYU-TTO tarafından TÜBİTAK 2209A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Bilgilendirme etkinliği kapsamında düzenlenen etkinlikte, TTO ekibinden Dr. Nurullah Öksüzer hocamız tarafından tanıtım sunumu yapılmış, ardından Demirözü MYO’dan Dr. Tuğba Yıldız hocamızın ve Teknik Bilimler MYO’dan Dr. Öğr. Üyesi Galip Yılmaz hocamızın proje örnekleriyle sunumlar devam etmiştir. Etkinliğe üniversite protokolümüz, akademik personelimiz ve çok sayıda öğrenci katılmıştır. Tüm katılımcılarımıza, katkı sunan hocalarımıza ve Teknoloji Transfer Ofisimize desteklerinden ötürü Demirözü ve Teknik Bilimler MYO müdürlüklerine çok teşekkür ederiz.